Video: Σφοδρό τρακάρισμα με δύο Ferrari μετά από... απογείωση!

Παραλίγο να καταλήξουν στην… πισίνα ενός σπιτιού αυτές οι δύο Ferrari, οι οποίες έτρεχαν με αρκετά μεγάλη ταχύτητα και έκαναν ένα μεγαλοπρεπές άλμα.

  • -
  • -

Στο Osimo της Ιταλίας σημειώθηκε ένα αρκετά… περίεργο ατύχημα, με δύο Ferrari που απογειώθηκαν ύστερα από λάθος των οδηγών τους. Σύμφωνα με τα στοιχεία των αρχών, πρόκειται για δύο φίλους που είχαν πάει εκδρομή στην Ιταλία με τις Ferrari τους, μια μπλε F12 Berlinetta και μια κόκκινη 296 GTB. Ο ένας, είχε ηλικία 50 ετών και ο δεύτερος, 54 ετών, με καταγωγή από το Βέλγιο.

Οι δύο οδηγοί φαίνεται ότι πήγαιναν πιο γρήγορα από ότι θα έπρεπε στον συγκεκριμένο δρόμο και δεν κατάφεραν να στρίψουν στην αριστερή στροφή που ακολουθούσε. Τελικά, κατέληξαν να κάνουν… άλμα στο γρασίδι και να τρακάρουν πάνω στην περίφραξη ενός σπιτιού. Πάλι καλά που δεν έπεσαν και μέσα στην πισίνα!

Χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς οι οδηγοί των Ferrari

Ευτυχώς, είναι και οι δύο καλά στην υγεία τους. Ο ένας από τους δύο οδηγούς μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο, όπου και του έκαναν εξετάσεις, αφού τα τραύματά του έδειχναν πιο σοβαρά. Τελικά, πήρε εξιτήριο λίγες ώρες μετά. Στον αντίποδα, τα δύο αυτοκίνητα μάλλον καταστράφηκαν ολοσχερώς ύστερα από αυτή τη σύγκρουση. Ειδικά η μπλε F12berlinetta που πήρε και φωτιά μετά από τη δυνατή επαφή με την μάντρα.

Δείτε ακόμη: Οδηγός Ferrari σκοτώθηκε για να μην τον περάσει Tesla

Βλέποντας το video, οι δύο οδηγοί δεν φαίνεται να έτρεχαν με τεράστιες ταχύτητες, όμως ήταν και πάλι υπερβολικές για τον συγκεκριμένο επαρχιακό δρόμο. Η επαφή με το έδαφος, αμέσως μετά την έξοδο από την άσφαλτο ήταν αυτή που προκάλεσε τη μεγαλύτερη ζημιά στα δύο supercars, για αυτό και οι ζημιές ήταν τόσο μεγάλες. Το βέβαιο είναι ότι οι οδηγοί, την επόμενη φορά που θα βρεθούν σε τέτοιο δρόμο, θα σκεφτούν και δεύτερη φορά πριν πατήσουν βαθιά το γκάζι.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...