71χρονος οδηγός Ferrari σκοτώθηκε για να μην τον περάσει Tesla

Σε δύο κομμάτια κόπηκε η Ferrari του ηλικιωμένου οδηγού, ο οποίος σκοτώθηκε στην προσπάθειά του να μην τον προσπεράσει ένα Tesla.

  • -
  • -

Οι «βεντέτες» στο δρόμο και οι άτυπες… κόντρες, πολλές φορές έχουν δυσάρεστες συνέπειες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το συγκεκριμένο περιστατικό, στο οποίο ένας 71χρονος έχασε τη ζωή του όταν πάτησε τέρμα το γκάζι της Ferrari California T που οδηγούσε, για να μην τον περάσει ένα Tesla που επίσης κινούταν με υπερβολική ταχύτητα.

Στο συγκεκριμένο σημείο η προσπέραση απαγορεύεται, όμως για την ώρα παραμένουν άγνωστες οι συνθήκες που ξέσπασε η… αντιπαλότητα μεταξύ των δύο οχημάτων. Οι αρχικές εκτιμήσεις των αρχών του Σιλβεράντο της Καλιφόρνια, όπου έλαβε χώρα το περιστατικό, λένε ότι δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ. Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη, για αυτό η Ferrari κυριολεκτικά διαλύθηκε και κόπηκε στα δύο. Επίσης, ο θάνατος του ηλικιωμένου ήταν ακαριαίος.  

Η Ferrari κόντρα με ένα Tesla

Οι εικόνες από το ατύχημα πραγματικά σοκάρουν, όμως το Tesla που συμμετείχε στην… κόντρα, είναι άφαντο. Ο οδηγός του δεν σταμάτησε ποτέ και συνέχισε να κινείται με υπερβολική ταχύτητα για να ξεφύγει. Η σύγκρουση πάντως, δεν έγινε μεταξύ τους. Η κόκκινη Ferrari έπεσε πάνω σε δύο άλλα διερχόμενα οχήματα, των οποίων οι επιβάτες ευτυχώς βγήκαν αλώβητοι. Εννοείται ότι οι υλικές ζημιές είναι τεράστιες, τουλάχιστον όμως δεν την «πλήρωσε» κάποιος άλλος, διερχόμενος οδηγός.

Δείτε ακόμη: Τι κάνω αν με τρακάρει κάποιος και φύγει;

Όταν ανακοινώθηκε ο θάνατος του 71χρονου, συγγενείς και φίλοι πραγματοποίησαν αμέτρητες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στη μνήμη του. Πρόκειται για έναν επιτυχημένο επιχειρηματία, με αντικείμενο τα ιατρικά μηχανήματα και εξειδίκευση στον εξοπλισμό οδοντιάτρων. Το σοκαριστικό ατύχημα που προκάλεσε τον θάνατό του έσκασε σαν κεραυνός στο περιβάλλον του. Να σημειωθεί, ότι τα μεγαλύτερα τραύματά του προκλήθηκαν όταν εκσφενδονίστηκε μέσα από την καμπίνα της Ferrari και το σώμα του έσκασε στο έδαφος.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...