Έδωσε 400.000 $ για να πάρει Ferrari και να τη διαλύσει επίτηδες [video]

Τι άλλο θα κάνουν οι άνθρωποι για να τραβήξουν την προσοχή και να κερδίσουν χιλιάδες likes. Θα αντιδράσει η Ferrari;

  • -
  • -

Στα social media, όλο το κόλπο είναι τα likes. Οι youtuber και influencers δεν διστάζουν να κάνουν οτιδήποτε ακραίο, μόνο και μόνο για να προκαλέσουν. Άπαντες αυτής της κατηγορίας, προσπαθούν με κάθε τρόπο να ικανοποιήσουν τη ματαιοδοξία τους μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Η αυτοαποθέωση, αυτοαναφορικότητα και αυτοπροβολή αποτελούν το φόρτε τους. Για να αυξήσουν λοιπόν το βεληνεκές του στα social media, πράττουν το οτιδήποτε. Τρανό παράδειγμα, ο YouTuber WhistlinDiesel, ο οποίος πήρε μια υπέροχη Ferrari F8 Tributo μόνο και μόνο για να δείξει στο κοινό του, ότι μπορεί να τη διαλύσει οποιαδήποτε στιγμή και με οποιοδήποτε τρόπο.

ferrar

Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί ιδιωτικά, αλλά μέσω δεκάδων καμερών που καταγράφουν τα πάντα.

Το αυτοκίνητο κόστιζε 400.000 $

Η κατακόκκινη Ferrari των 720 ίππων, όπως αναφέρει ο ίδιος, του κόστισε 400.000 $. Ποσό προφανώς αστείο για έναν διάσημο σαν αυτόν. Το ιταλικό supercar ήταν ελαφρώς μεταχειρισμένο, παραγωγής του 2020 και βελτιωμένο.

Παρά την εξαιρετική κατάσταση, ο κύριος WhistlinDiesel δεν την λυπήθηκε καθόλου. Αφού την πάτησε με τα limited edition sneakers του και έφτυσε το σήμα, έβαλε τη στολή παραλλαγής και την πήγε στα χώματα και τις λάσπες, παρασέρνοντας ακόμη και μια σιδερένια πόρτα. Στόχος του ήταν απλά να το διαλύσει, όπως τονίζει στον τίτλο του βίντεο που δημοσίευσε.

ferrari

Διαβάστε επίσης: Η Ferrari έδωσε bonus 13.000 € σε κάθε εργαζόμενο

Θα έχει πάντως εξαιρετικό ενδιαφέρον να μάθουμε την απάντηση της Ferrari. Οι Ιταλοί, συνήθως δεν επιτρέπουν να φέρονται με τέτοια ασέβεια στα μοντέλα της γκάμας τους.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...