Top 10 Μοντέλα 13-19 Φεβρουαρίου

Top 10 Μοντέλα 13-19 Φεβρουαρίου

Ο βασιλιάς επέστρεψε στην κορυφή μετά από διάλειμμα μικρότερο του ενός μήνα, όμως η λίστα από κάτω του είναι ακόμα παράξενη.

  • -
  • -

Αυτή την εβδομάδα η μεγαλύτερη αλλαγή στη λίστα με τα 10 δημοφιλέστερα μοντέλα της εβδομάδας που πέρασε ήταν η επιστροφή του Toyota Yaris Cross στην κορυφή του ενδιαφέροντος. Μπορεί να είχε χάσει την πρωτιά ή ακόμα και να είχε βγει εκτός δεκάδας, με την τελευταία του παρουσία να είναι την εβδομάδα 16-22 Ιανουαρίου, όμως τώρα βρήκε πάλι τον δρόμο προς τον θρόνο του.

Η άνοδος του ιαπωνικού B-SUV στην κορυφή έριξε το Suzuki Vitara στη δεύτερη θέση, με το Suzuki Ignis να τονίζει την επιτυχημένη παρουσία της μάρκας στη λίστα. Πίσω από την τριάδα συναντάμε το Hyundai i10 και αμέσως μετά το Suzuki Swift, με τα δύο μοντέλα να έχουν ανταλλάξει θέσεις μεταξύ τους.

Το δεύτερο μισό της λίστας ανοίγει το Toyota Aygo X, με το Kia Picanto να βρίσκει τον δρόμο για την 7η θέση. Όγδοο είναι το Suzuki S-Cross, δείχνοντας το ενδιαφέρον που υπάρχει για την ιαπωνική μάρκα. Προτελευταίο είναι το πιο φτηνό μοντέλο της ελληνικής αγοράς, το Mitsubishi Space Star, ενώ τη δεκάδα κλείνει το Skoda Fabia.

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο GOCAR, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...