Τι συμφέρει τον ιδιώτη που θέλει να κάνει leasing αυτοκινήτου;

Ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσει ένας ιδιώτης αν του ταιριάζει η χρονομίσθωση, είναι να τη δοκιμάσει για όσο διάστημα θέλει!

  • -
  • -

Τα τελευταία χρόνια, η απόκτηση καινούργιου αυτοκινήτου μέσω leasing έχει γίνει πολύ δημοφιλής. Αρχικά μέσα από τον κύκλο των εταιρειών και των ελεύθερων επαγγελματιών, που ήθελαν αξιόπιστα οχήματα για την επαγγελματική τους δραστηριότητα, πληρώνοντας ένα συγκεκριμένο ποσό κάθε μήνα. Ωστόσο, οι ιδιώτες επίσης μπορούν να στραφούν στο leasing, απολαμβάνοντας τα πλεονεκτήματά του. Η μίσθωση αυτοκινήτων απευθύνεται σε όλους και όχι αποκλειστικά στον εταιρικό κλάδο!

Τι κερδίζουν από το leasing οι ιδιώτες;

Οι ανάγκες κάθε ανθρώπου είναι διαφορετικές. Αν ένας ιδιώτης θέλει να χρησιμοποιεί ένα αυτοκίνητο, πληρώνοντας ένα ποσό κάθε μήνα, το leasing είναι μια πολύ αξιόπιστη λύση. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι πως οτιδήποτε κι αν προκύψει κατά τη διάρκεια χρήσης του οχήματος (ζημιά, συντήρηση, ατύχημα, αλλαγή ελαστικών) δεν επιβαρύνει τον πελάτη, καθώς όλα εμπίπτουν στο μηνιαίο μίσθωμα που καταβάλλει.

Το leasing είναι ο πιο… αγχολυτικός τρόπος χρήσης ενός αυτοκινήτου αφού τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει το ποσό που πληρώνει κάθε μήνα. Ακόμη και στην περίπτωση ενός ατυχήματος ή βλάβης, η εταιρεία παρέχει αντίστοιχο όχημα στον πελάτη της προκειμένου να εξυπηρετηθεί μέχρι να αποκατασταθεί το πρόβλημα στο δικό του.

Ποια είναι η καλύτερη λύση μίσθωσης αυτοκινήτου για ιδιώτες;

Για τους ανθρώπους που δεν είχαν ποτέ αυτοκίνητο μέσω leasing, μια δοκιμή είναι απαραίτητη για να δουν αν η συγκεκριμένη μέθοδος χρήσης τους ταιριάζει. Ειδικότερα, είναι ιδανική για τους ιδιώτες που σκέφτηκαν να αγοράσουν νέο αυτοκίνητο, όμως κατά την έρευνα αγοράς τους συνειδητοποίησαν ότι αντί να πληρώνουν τη δόση του δανείου κάθε μήνα, μπορούν να πάρουν ένα leasing και να έχουν όλα τα έξοδα του οχήματος τακτοποιημένα.

Η FlexCar είναι ο ιδανικός τρόπος για να γνωριστεί κανείς με τον κόσμο του leasing. Έχοντας καταργήσει όλες τις παραδοσιακές «δεσμεύσεις» που συνεπάγεται η χρονομίσθωση, αποτελεί μια λύση για όλους. Ένας ιδιώτης που δεν έχει αποφασίσει αν του ταιριάζει το leasing, έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει ένα όχημα και να το χρησιμοποιεί για όσο εκείνος θέλει.

Η FlexCar δεν προβλέπει συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο στα συμβόλαιά της, άρα αυτό σημαίνει ότι ο πελάτης μπορεί να επιστρέψει το όχημα ανά πάσα στιγμή. Τι κερδίζει λοιπόν, ο ιδιώτης; Τον πολύτιμο χρόνο δοκιμής της μεθόδου του leasing, χωρίς να είναι υποχρεωμένος να κρατήσει -και να πληρώνει- το αυτοκίνητο αν αποφασίσει ότι δεν του ταιριάζει.

Για πόσο μπορεί να κρατήσει κάποιος το αυτοκίνητο της FlexCar;

Για την περίπτωση που ο ιδιώτης αποφασίσει ότι θα συνεχίσει στον κόσμο του leasing, η FlexCar επίσης είναι ιδανική επιλογή. Το όχημα που έχει στην κατοχή του μπορεί να το κρατήσει για όσο εκείνος θέλει, δίχως να είναι υποχρεωμένος να το επιστρέψει σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Το μεγάλο πλεονέκτημα της FlexCar είναι ότι ο χρήστης έχει απόλυτη… ελευθερία και πρόσβαση στον στόλο της. Άρα, αν για κάποιο λόγο θέλει να αλλάξει το αυτοκίνητό του, απλά επιστρέφει πίσω αυτό που έχει και παίρνει ένα άλλο.

Δείτε εδώ όλα τα διαθέσιμα αυτοκίνητα στον στόλο της FlexCar και αποκτήστε το δικό σας, άμεσα!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...