Πρόλαβε το πιο οδηγοκεντρικό supermini των 125 PS πριν καταργηθεί!

Με την παραγωγή του να σταματά σύντομα, αυτή είναι η τελευταία σου ευκαιρία να αποκτήσεις το υβριδικό supermini των 125 ίππων.

  • -
  • -

Λίγα αυτοκίνητα καταφέρνουν πλέον να ενθουσιάσουν τον οδηγό όπως το μοντέλο που θα δείτε παρακάτω. Τουλάχιστον σε mainstream κατηγορίες όπως αυτή των supermini και δεν μιλάμε καν για την σπορ έκδοση. Πρόκειται για ένα μοντέρνο μοντέλο, το οποίο μάλιστα ανανεώθηκε αισθητικά πρόσφατα, περνώντας στην τελευταία μορφή που θα πάρει ποτέ. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με τον κατασκευαστή του, η παραγωγή του σταματά τον ερχόμενο Ιούνιο!

Τι θα κερδίσουν λοιπόν όσοι βιαστούν και αποκτήσουν ένα από τα τελευταία κομμάτια που θα παραχθούν ποτέ; Ένα supermini το οποίο κέρδισε τις καρδιές τόσο των δημοσιογράφων όσο και του κοινού, χάρη στην νεανική του σχεδίαση, την άνεση που προσφέρει, αλλά κυρίως τον οδηγοκεντρικό του χαρακτήρα. Ακόμη και στις απλές εκδόσεις και όχι στην κορυφαία των 200 ίππων, καταφέρνει να ενθουσιάσει τον οδηγό, ενώ παράλληλα διατηρεί ένα ιδιαίτερα οικονομικό και οικολογικό προφίλ.

Δείτε ακόμη: Volkswagen Polo: Σε 5 εκδόσεις για όλα τα γούστα – Ποια προτιμάς;

Αυτό οφείλεται φυσικά στο κινητήριο σύνολο που κρύβεται κάτω από το καπό. Πρόκειται για έναν 1.000άρη υπετροφοδοτούμενο 3κύλινδρο κινητήρα βενζίνης απόδοσης 125 ίππων και 170 Nm, ο οποίος υποστηρίζεται από τεχνολογία ήπιου υβριδισμού. Το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικότατες επιδόσεις σε συνδυασμό με εντυπωσιακά νούμερα κατανάλωσης. Πιο συγκεκριμένα, η μέση τιμή κυμαίνεται στα 5-5,3 lt/100 km (εξαρτάται από το αν θα επιλέξετε χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο), ενώ οι πολύ χαμηλές εκπομπές ρύπων απαλλάσσουν τον οδηγό από το άγχος των Τελών Κυκλοφορίας, ασχέτως κιβωτίου.

Σε περίπτωση που δεν το έχετε ήδη καταλάβει αναφερόμαστε στο Ford Fiesta, το οποίο μετά από δεκαετίες στην αγορά, ετοιμάζεται να περάσει στις σελίδες της ιστορίας. Σε περίπτωση που θέλετε να προλάβετε να κάνετε δικιά σας κάποια έκδοση της τελευταίας γενιάς, αυτή είναι η ευκαιρία σας. Οι τιμές ξεκινούν από τις 22.502 € για το ST-Line 1.0 125 PS mHEV και από τις 24.573 € για το αυτόματο. Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά όλες τις εκδόσεις μαζί με στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων.

Τέλος, εδώ μπορείτε να διαβάσετε την δοκιμή του μοντέλου.

front

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...