Κρήτη: Εφιαλτικές στιγμές για οικογένεια που εγκλωβίστηκε σε ΙΧ

Στιγμές αγωνίας βίωσε μια οικογένεια στην Κρήτη, όταν λόγω του χιονιού βρέθηκε εγκλωβισμένη μέσα στο αυτοκίνητο στη 1:30 τη νύχτα!

  • -
  • -

Δύσκολες ώρες βίωσε μια οικογένεια στην Κρήτη τα ξημερώματα της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν όλα τα μέλη της βρέθηκε εγκλωβισμένο στον δρόμο χωρίς τη δυνατότητα να κινηθεί.

Αν και εκείνη τη στιγμή το ύψος του χιονιού έφτανε τα 5 εκατοστά, αυτή η ποσότητα ήταν ικανή να οδηγήσει το αυτοκίνητο σε πλήρη ακινητοποίηση. Σε αυτό συνέβαλε σημαντικά και ο πάγος που είχε δημιουργηθεί λόγω της νύχτας, καθώς το περιστατικό συνέβη όταν το ρολόι έδειχνε 1:30.

Δείτε ακόμα: Video: Η χιονισμένη Αθήνα από ψηλά

Η οικογένεια βρισκόταν στα Σίσαρχα, ένα χωριό του νομού Ρεθύμνης σε υψόμετρο άνω των 600 μέτρων. Το χιόνι που είχε παγώσει, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι στο αυτοκίνητο δεν υπήρχαν αλυσίδες ή κάποιο άλλο αντιολισθητικό μέσο, οδήγησαν στην πλήρη ακινητοποίηση του οχήματος.

Έτσι, η οικογένεια αναγκάστηκε να καλέσει την Πυροσβεστική. Οι άνθρωποι της υπηρεσίας κατάφεραν να φτάσουν στο σημείο, να παραλάβουν την οικογένεια και να τη μεταφέρουν με ασφάλεια στα Ανώγεια, δίνοντας έτσι τέλος στην περιπέτεια.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...