Τεράστιο bonus από τη Ferrari στους εργαζόμενους - Φτάνει τα 13.000 €

Η Ferrari σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων το 2022 και θα ανταμείψει τους εργαζόμενους της με εκπληκτικό bonus!

  • -
  • -

To 2022 αποτέλεσε χρονιά ρεκόρ για τη Ferrari, αφού είδε αύξηση των πωλήσεων της που άγγιξε το 18,5% σε σχέση με το 2021! Είναι χαρακτηριστικό, πως τη χρονιά που πέρασε η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία πούλησε συνολικά 13.221 αυτοκίνητα.

Γι΄ αυτόν ακριβώς το λόγο, η εταιρεία με έδρα το Maranello θα ανταμείψει τους περίπου 5.000 εργαζόμενους της με bonus που θα αγγίξει τα 13.000 € στον καθένα! Αναμφίβολα, σημαντική κίνηση από τη διοίκηση της ιστορικής μάρκας.

ferrari

 

Πάντως, στη Ferrari το μέλλον προμηνύεται ευοίωνο, αφού φέτος στη διάθεση του αγοραστικού κοινού είναι και το πρώτο SUV της εταιρείας, η Purosangue. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της μάρκας, η ζήτηση είναι τεράστια και δεν είναι υπερβολή πως πλέον η Ferrari δεν δέχεται παραγγελίες, αφού το πολυαναμενόμενο μοντέλο της φίρμας έχει παράδοση 2 χρόνια!

Δείτε ακόμη: Μάθε τα πάντα για τη νέα Ferrari Purosangue

Δείτε ακόμη: Η Ferrari βγάζει σχεδόν 100.000 ευρώ από κάθε αυτοκίνητο που πουλάει! 

Την ίδια ώρα, στο Maranello ετοιμάζουν ένα κάμπριο μοντέλο που θα βασίζεται στη Roma, αλλά και ένα supercar με 12κύλινδρο κινητήρα τοποθετημένο μπροστά. Επιπλέον, έχει ξεκινήσει η σχεδίαση και η εξέλιξη του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου της Ferrari, το οποίο και αναμένεται να παρουσιαστεί το 2025. Μέσα στα επόμενα τρία χρόνια θα δούμε και τον αντικαταστάτη LaFerrari. Σε κάθε περίπτωση, μέχρι το 2026 αναμένεται να δούμε περισσότερα από 10 νέα μοντέλα της θρυλικής ιταλικής φίρμας. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...