Top 10 Μοντέλα: 30 Ιανουαρίου – 5 Φεβρουαρίου

Top 10 Μοντέλα: 30 Ιανουαρίου – 5 Φεβρουαρίου

Η κορυφή της λίστας των μοντέλων που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρουν των αναγνωστών του GOCAR παρέμεινε αναλλοίωτη για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα.

  • -
  • -

Η λίστα με τα μοντέλα που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του αναγνωστικού κοινού του GOCAR χαρακτηρίστηκε από σημαντικές ανακατατάξεις πριν από 15 μέρες, οι οποίες και διατηρήθηκαν αυτή που πέρασε. Για ακόμα μία εβδομάδα, τα αυτοκίνητα πόλης και τα supermini κυριάρχησαν στην πρώτη δεκάδα, εκτοπίζοντας από αυτή την πλειονότητα των SUV. Βέβαια, το Suzuki Ignis αποτελεί την εξαίρεση στον κανόνα, καταφέρνοντας να διατηρηθεί για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα στην κορυφή της σχετικής λίστας. Αξίζει να σημειώσουμε, πως στην πρώτη δεκάδα δεν είχαμε ούτε μία νέα είσοδο. Έτσι, πίσω από το Ignis στη δεύτερη θέση διατηρήθηκε το Suzuki Swift, με την ιαπωνική εταιρεία να κάνει το 1-2. Το Hyundai i10 έκανε την υπέρβαση και ένα άλμα, σκαρφαλώνοντας από την 7η θέση στην 3η! Πίσω του βρέθηκαν τα Skoda Fabia και Kia Picantο, τα οποία και συμπλήρωσαν την πρώτη πεντάδα. Στην 6η θέση συναντάμε πλέον το Toyota Aygo X και πίσω του το Mitsubishi Space Star, και με τα δύο να χάνουν από δύο θέσεις σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα. Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν τα Fiat Panda, Fiat 500 και Volkswagen up!, τα οποία και διατηρήθηκαν στις ίδιες ακριβώς θέσεις.

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο GOCAR, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...