Το καλύτερο αυτοκίνητο πόλης στην Ελβετία είναι το... Abarth 595/695

Σε μια χώρα με τέτοιο βιοτικό επίπεδο, ίσως δεν είναι περίεργο που οι κάτοικοι ψηφίζουν ως καλύτερο μικρό αυτοκίνητο ένα από τα ακριβότερα!

  • -
  • -

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το κοινό του Auto Illustrierte, του δημοφιλέστερου περιοδικού αυτοκινήτου στην Ελβετία, ανέδειξε τη σειρά 595/695 της Abarth ως το καλύτερο μικρό αυτοκίνητο.

Σε μια αγορά με ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις, όπως αυτή της Ελβετίας, η φιλοσοφία της Abarth που βασίζεται στο δίπτυχο «στιλ και απόδοση» κατάφερε να κερδίσει για ακόμα μια φορά το κοινό. Στο πλαίσιο του θεσμού “Best Cars” του Auto Illustriete, του σημαντικότερου περιοδικού αυτοκινήτου της Ελβετίας, η σειρά 595/695 της Abarth κατέκτησε για ακόμα μια φορά τον τίτλο στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων. Η ψηφοφορία στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 100.000 αναγνώστες του περιοδικού περιλάμβανε 422 μοντέλα χωρισμένα σε 13 κατηγορίες.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/bede6d8d1edcad954ec02591a4de6126.jpg

Η νέα επικράτηση για τα μοντέλα της Abarth επιβεβαιώνει τη δημοφιλία που απολαμβάνουν σε σταθερή βάση τα μικρά σπορ αυτοκίνητα του Ιταλού κατασκευαστή. Το μυστικό της επιτυχίας βρίσκεται στο μοναδικό συνδυασμό ξεχωριστού στιλ και ανόθευτης οδηγικής ευχαρίστησης που προσφέρουν οι εκδόσεις της σειράς 595/695. Την ίδια στιγμή, η μάρκα προχώρησε σε μια απλοποίηση της γκάμας με στόχο ο αγοραστής να μπορεί να διαμορφώνει με μεγαλύτερη ευκολία και διαφάνεια το αυτοκίνητό του, σύμφωνα με τις προτιμήσεις του.

Δείτε ακόμα: Η Abarth απογειώνει το στυλ και την απόλαυση!

Και οι δύο εκδόσεις παίρνουν κίνηση από τον κινητήρα 1.4 T-Jet, ο οποίος στην έκδοση 595 αποδίδει 165 ίππους και στην έκδοση 695 180 ίππους, ενώ σε κάθε περίπτωση υπάρχει η δυνατότητα επιλογής αμαξώματος hatchback ή cabrio, όπως επίσης και η επιλογή χειροκίνητού ή αυτόματου κιβωτίου. Τέλος η διάθεση πακέτων εξοπλισμού δίνει τη δυνατότητα ο αγοραστής να προχωρήσει στην περαιτέρω εξατομίκευση του αυτοκινήτου του, εστιάζοντας ανάλογα με τις προτιμήσεις του στο στιλ ή στην απόλυτη οδηγική απόλαυση.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...