Top 10 Μοντέλα 23-29 Ιανουαρίου

Top 10 Μοντέλα 23-29 Ιανουαρίου

Τα πάνω-κάτω ήρθαν την εβδομάδα που μας πέρασε στη λίστα με τα 10 μοντέλα που σας ενδιαφέρουν περισσότερο. Πάμε να δούμε πώς διαμορφώθηκε η λίστα.

  • -
  • -

Η λίστα αυτής της εβδομάδας δεν έχει καμία σχέση με εκείνες των προηγούμενων και ο λόγος είναι απλός. Η πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα στο αφιέρωμα που δημοσιεύσαμε για τα μοντέλα που μπορεί να αγοράσει κάποιος με λιγότερο από 15.000 ευρώ, το οποίο μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ, γεγονός το οποίο δείχνει με τον καλύτερο τρόπο την ανάγκη του κοινού να αγοράσει καινούριο αυτοκίνητο, όμως με τον οικονομικότερο δυνατό τρόπο.

Οι ανακατατάξεις αυτής της εβδομάδας, λοιπόν, έφεραν το Suzuki Ignis στην πρώτη θέση. Το crossover των Ιαπώνων είναι το μοναδικό μοντέλο που υπήρχε και στη λίστα της προηγούμενης εβδομάδας, αλλά με τη διαφορά ότι από την ένατη θέση, ανέβηκε στην κορυφή. Στη δεύτερη θέση συναντάμε ακόμα ένα μοντέλο της ίδιας μάρκας, το Suzuki Swift, ενώ η τριάδα συμπληρώνεται από το Skoda Fabia.

Πίσω τους ακολουθεί το Toyota Aygo X και φτάνουμε στα μισά της λίστας με το Mitsubishi Space Star. Έκτο είναι το Kia Picanto, με το «αδερφό» Hyundai i10 να ακολουθεί στην έβδομη θέση. Στις θέσεις οχτώ και εννιά βρίσκονται δύο ιταλικά μοντέλα, τα FIAT Panda και FIAT 500, ενώ η δεκάδα συμπληρώνεται από το Volkswagen Up!.

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο GOCAR, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...