Ford Mustang Mach-E: To top gadget τεχνολογίας

Η τεχνολογία της Ford Mustang Mach-E δεν κρύβεται. Εμφανίζεται σε όλα τα σημεία επαφής με το αυτοκίνητο, για να κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη και πιο απολαυστική!

  • -
  • -

H Ford Mustang Mach-E είναι η εξέλιξη ενός θρύλου στη σύγχρονη εποχή. Ένα ηλεκτρικό SUV που δεν γνωρίζει περιορισμούς, διαθέτει άφθονη ισχύ και φυσικά, προσφέρει τη μοναδική οδηγική απόλαυση που περιμένεις από μια Mustang. Η ηλεκτρική φύση της όχι μόνο δεν έχει αμβλύνει τον χαρακτήρα της, αλλά τη βοηθά να διατηρήσει την πλούσια κληρονομιά από ένα όνομα με μεγάλη ιστορία.

Με μπαταρία έως 88 kWh, η αυτονομία της Mustang μπορεί να αγγίξει ακόμη και τα 600 χιλιόμετρα, ενώ η ισχύς φτάνει τους 478 ίππους. Την ίδια ώρα, η γρήγορη φόρτιση DC μπορεί να προσθέσει αυτονομία έως 117 χιλιόμετρα μέσα σε 10 λεπτά. Ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο που δεν φοβάται καθόλου τις μεγάλες αποστάσεις!

Επιπλέον, η νέα Ford Mustang Mach-E διαθέτει κορυφαία τεχνολογία σε όλα τα σημεία με τα οποία έρχεται σε επαφή ο οδηγός, με αποτέλεσμα να αποτελεί το σημείο αναφοράς στην κατηγορία της. Διαθέτει άφθονα συστήματα ασφαλείας, κορυφαία συνδεσιμότητα, αλλά και καινοτόμα στοιχεία άνεσης που διαμορφώνουν μια εξαιρετικά απλή καθημερινότητα μαζί της!

Κορυφαία οθόνη αφής 15,5”

Στο εσωτερικό της Ford Mustang Mach-E, η κατακόρυφα τοποθετημένη οθόνη αφής 15,5 ιντσών τραβάει πρώτη το βλέμμα. Διαθέτει κορυφαία ανάλυση και ακαριαία απόκριση στις εντολές του χειριστή, ενώ το userfriendly λειτουργικό σύστημα συντομεύει όλες τις ενέργειες και ο έλεγχος γίνεται διαισθητικά. Υποστηρίζει σύνδεση με smartphone, ασύρματη σύνδεση με AppleCarPlay και διαθέτει ενσωματωμένο GPS με δυνατότητα live παρακολούθησης της κίνησης. Η εμπειρία χρήσης ολοκληρώνεται από ένα εξαιρετικό ηχοσύστημα B&O με 10 ηχεία και συνολική ισχύ 560 W, το οποίο μεταμορφώνει την ακρόαση μουσικής σε μια πραγματικά premium εμπειρία.

Εύκολες και γρήγορες over-the-air αναβαθμίσεις

Σχεδιασμένη για να εξελίσσεται όλο και περισσότερο με την πάροδο του χρόνου, η Ford Mustang Mach-E έχει δυνατότητα OTA (over-the-air) αναβαθμίσεων που προσφέρουν άμεσες βελτιώσεις στα ηλεκτρονικά συστήματά της, βελτιώνοντας την εμπειρία χρήσης. Οι περισσότερες OTA αναβαθμίσεις εγκαθίστανται αυτόματα στο αυτοκίνητο, καθώς το όχημα είναι διαρκώς συνδεδεμένο στο cloud. Ακόμα και οι μεγαλύτερες και σημαντικότερες ενημερώσεις μπορούν να εγκατασταθούν σε χώρο με διαθέσιμο δίκτυο Wi-Fi, στον χρόνο που βολεύει, χωρίς την ανάγκη επίσκεψης σε επίσημη αντιπροσωπεία Ford!

Το FordPass app πάντα σε δράση

Το smartphone είναι η προέκταση του χεριού μας και η Ford Mustang Mach-E η συνέχεια του… εαυτού μας. Άρα, η άμεση σύνδεση αυτών των δύο μας προσφέρει πρωτόγνωρα χαρακτηριστικά και μοναδική ευκολία! Με την εφαρμογή FordPass, ο χρήστης μπορεί από όπου κι αν βρίσκεται να κλειδώσει και να ξεκλειδώσει την Mustang Mach-E, να δει το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας και να εντοπίσει τη θέση του αυτοκινήτου στον χάρτη σε πραγματικό χρόνο. Μπορεί να μάθει ακόμα και την πίεση των ελαστικών, ή να ενημερωθεί για την «υγεία» του αυτοκινήτου. Μέσω της εφαρμογής μπορεί να γίνει ακόμη και ο σχεδιασμός ενός μεγάλου ταξιδιού, έτσι ώστε να προγραμματιστούν στάσεις για φόρτιση με τη μέγιστη άνεση, ταχύτητα και ευκολία, αν χρειάζονται.  

Το E-Latch λέει «αντίο» στα χερούλια

Η εκπληκτικά σμιλευμένη σιλουέτα της Ford Mustang Mach-E απεχθάνεται τους περιττούς όγκους και η απουσία χειρολαβών στις πόρτες δημιουργεί μια καθαρή σχεδίαση χωρίς… παρεμβολές. Επίσης, βοηθάει και στην επίτευξη καλύτερης αεροδυναμικής, άρα καλύτερων επιδόσεων και μεγαλύτερης αυτονομίας! Το σύστημα E-Latch είναι μια προηγμένη τεχνολογία εισόδου στην Ford Mustang Mach-E, με μια καλαίσθητη λαβή ενσωματωμένη στις κολώνες του οχήματος. Οι επιβάτες το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να πατήσουν το διακριτικό κουμπί και να τραβήξουν την πόρτα προς το μέρος τους. Μια ιδέα λειτουργική, όμορφη και αποδοτική!

Η Mustang βοηθάει με τα ψώνια!

Όταν τα χέρια είναι γεμάτα με πράγματα και οι τσάντες περιορίζουν την ελευθερία κινήσεων, η Ford Mustang Mach-E έχει μια λύση που εκτοξεύει την ευχρηστία της. Ο κάτοχος αρκεί να πλησιάσει κοντά στο αυτοκίνητο και να εκτείνει το πόδι του κάτω από τον πίσω προφυλακτήρα, για να ανοίξει αυτόματα η ηλεκτρική πόρτα του χώρου αποσκευών, χωρίς την ανάγκη πίεσης οποιουδήποτε κουμπιού. Απαραίτητη προϋπόθεση για να λειτουργήσει η αυτόματη πόρτα του χώρου αποσκευών είναι ο ιδιοκτήτης να έχει το κλειδί πάνω του, για να ανιχνευθεί από το όχημα.

Aποκτήστε τη με προνομιακό επιτόκιο* 2,99% και 5 χρόνια εγγύηση Ford Protect! Βρείτε τη δική σας Ford Mustang Mach-E και ζήστε μια συναρπαστική οδηγική εμπειρία με ένα κλικ εδώ. 

*πλέον εισφοράς 0,6% του Ν. 128/1975

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...