Αυτή είναι η νέα Ferrari 1.000 ίππων του Max Verstappen! [video]

Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια Ferrari, ούτε καν ο μεγάλος της αντίπαλος στις πίστες.

  • -
  • -

Ακόμη και οι άνθρωποι που εργάζονται στην αντιπροσωπεία της Ferrari στο Μόντε Κάρλο, έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν τον Max Verstappen να ανοίγει την πόρτα και να μπαίνει στην έκθεση, προκειμένου να δει από κοντά τη νέα SF90 Stradale.

ferrari

Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 και μεγάλος αντίπαλος της Scuderia στις πίστες, φαίνεται πως μαγεύτηκε από τα κάλλη του υβριδικού supercar και όπως αναφέρουν πολλά Μέσα Ενημέρωσης του εξωτερικού θέλησε να το αποκτήσει. Ο Ολλανδός οδηγός της Red Bull Racing, εθεάθη στην αντιπροσωπεία της ιταλικής φίρμας στο Πριγκιπάτο του Μονακό, όπου διατηρεί μόνιμη κατοικία.

ferrari

Φυσικά, η παρουσία του δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη, με τα πρώτα video να κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Στα πλάνα, φαίνεται ο πολύς Max στη θέση του οδηγού. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι σε κόκκινο χρώμα, πρόκειται για την έκδοση SF90 Stradale Assetto Fiorano και όπως είχε αναφέρει μια μέρα νωρίτερα η Ferrari Monte Carlo, προορίζεται για παράδοση στον επόμενο πελάτη, ο οποίος πιθανότατα, είναι ο Verstappen.

 

1.000 ίπποι και τελική πάνω από 340 km/h

Η SF90 Stradale τροφοδοτείται από ένα υβριδικό σύνολο, που συνδυάζει τον 8κύλινδρο σε διάταξη V κινητήρα των 3.900 κ.εκ. που παράγει 780 ίππους και δύο ηλεκτροκινητήρες. Οι τελευταίοι συνεπικουρούν με επιπλέον 220 PS, εκτοξεύοντας τη συνδυαστική απόδοση στους 1.000 ίππους και τη ροπή στα 800 Nm.

ferrari

Διαβάστε επίσης: Σάλος με λογαριασμό 161.782 € στο εστιατόριο του Salt Bae - Ήταν οι οδηγοί της F1;

Οι επιδόσεις είναι εκπληκτικές, με τα 0-100 να επιτυγχάνονται σε μόλις 2,5 δευτερόλεπτα, τα 0-200 δεν απαιτουν περισσότερα από 6,7΄΄ και η τελική ξεπερνά τα 340 km/h. Όσο για την ηλεκτρική ενέργεια, αποθηκεύεται σε μια μπαταρία ιόντων λιθίου ενεργειακής χωρητικότητας 7,9 kWh που χαρίζει στo μοντέλο έως και 25 km ηλεκτρική αυτονομία.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...