Τέλος ο Jeremy Clarkson από το Amazon! Δείτε τι συνέβη

Τα σχόλια του προκάλεσαν κατακραυγή. Ο διάσημος παρουσιαστής ξεπέρασε κάθε όριο, με αποτέλεσμα να του δείξουν την πόρτα της εξόδου.

  • -
  • -

Ο Jeremy Clarkson είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους παρουσιαστές εκπομπών αυτοκινήτου στον κόσμο. Ο δημοφιλής Βρετανός γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλον πως να προκαλεί, συνήθως με αρνητικό τρόπο. Αυτή τη φορά ωστόσο, ξεπέρασε κάθε όριο, με αποτέλεσμα το Amazon Prime Video να διακόψει άμεσα τη συνεργασία τους.

Το γεγονός που προκάλεσε αυτή την εξέλιξη, ήταν το σχόλιο που έκανε για τον πρίγκιπα Harry και κυρίως για τη σύζυγό του, Meghan Markle στη στήλη που διατηρεί στην εφημερίδα «The Sun». Συγκεκριμένα, ο Clarkson έγραψε: «Την μισώ. Όχι όπως μισώ τη Nicola Sturgeon ή τη Rose West. Την μισώ σε τεράστιο βαθμό. Το βράδυ, όταν δεν μπορώ να κοιμηθώ, καθώς είμαι ξαπλωμένος, τρίζοντας τα δόντια μου, ονειρεύομαι τη μέρα που θα την αναγκάσουν να παρελάσει γυμνή στους δρόμους κάθε πόλης στη Βρετανία ενώ τα πλήθη θα φωνάζουν Ντροπή! και θα της πετάνε σβώλους περιττωμάτων».

amazon

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν τεράστιες αντιδράσεις, αναγκάζοντας ακόμη και την κόρη να αναφερθεί εναντίον του. Η στήλη δέχθηκε τα πιο πολλά παράπονα που έχει δεχθεί παρόμοιο κείμενο και αφαιρέθηκε από την ιστοσελίδα της «The Sun», η οποία ζήτησε συγνώμη.

Ο πρίγκιπας δεν δέχθηκε τη συγνώμη του, όπως και το Amazon Prime Video, το οποίο ανακοίνωσε πως δεν θα συνεργαστεί με τον Βρετανό παρουσιαστή πέρα από τα επεισόδια του The Grand Tour και του Clarkson's Farm που έχουν ήδη ανατεθεί.

Ζήτησε συγνώμη για το παραλήρημα ο Clarkson

Ο ίδιος, μέρες μετά τα γραπτά του, ανέφερε πως λυπάται βαθιά για τη γλώσσα, που χρησιμοποίησε, στη στήλη του. Ως μέρος μιας μακροσκελής συγγνώμης, ο Τζέρεμι Κλάρκσον είπε: «Συνήθως, διάβασα τι έχω γράψει σε κάποιον άλλον πριν παραδώσω, αλλά ήμουν μόνος στο σπίτι εκείνη τη μοιραία μέρα και βιαζόμουν. Έτσι, όταν τελείωσα, απλώς πάτησα αποστολή. Και μετά, όταν εμφανίστηκε η στήλη την επόμενη μέρα, η νάρκη εξερράγη».

amazon

Δείτε επίσης: O Jeremy Clarkson κόλλησε στα χιόνια με τη Lamborghini Urus

«Ήταν ένα αργό βουητό στην αρχή και το αγνόησα. Αλλά μετά το βουητό έγινε πιο δυνατό. Πήρα λοιπόν μία The Sun για να δω προς τι όλη η φασαρία», τόνισε και συνέχισε λέγοντας. «Έχουμε βρεθεί όλοι εκεί, υποθέτω. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή που ξαφνικά συνειδητοποιούμε ότι τα έχουμε μπερδέψει εντελώς. Είσαι ιδρωμένος και κρυωμένος ταυτόχρονα. Και το κεφάλι σου πονάει. Και νιώθεις άρρωστος. Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που διάβαζα. Αλήθεια το είχα πει αυτό; Ήταν φρικτό».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...