Video: Ιδιοκτήτρια Tesla Model 3 προσπαθεί να του βάλει βενζίνη!

Θα περίμενε κανείς να ξέρει ότι το αυτοκίνητο της είναι ηλεκτρικό, αλλά απ’ ότι φαίνεται δεν είναι και τόσο αυτονόητο.

  • -
  • -

Αν και τα τελευταία χρόνια βλέπουμε μία συνεχή και εκθετικά αυξανόμενη διεύρυνση της αγοράς των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, αυτό δεν σημαίνει πως όλοι έχουν εξοικειωθεί με αυτή την καινούργια τεχνολογία. Σίγουρα, αν κάποια αυτοκινητοβιομηχανία έχει ένα «ελάχιστο» προβάδισμα στον αγώνα για αναγνωρισιμότητα αλλά και την κατηγορία των ηλεκτρικών γενικότερα, τότε αυτή είναι η Tesla, έχοντας θέσει γερά θεμέλια εδώ και πάνω από μία δεκαετία πλέον, αφού το 2012 ήταν η πρώτη φορά που κυκλοφόρησε το δημοφιλές Model S.

model s

Ο λόγος που αναφέρουμε την άμεση σύνδεση του ονόματος Tesla με τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα μοντέλα, είναι διότι έχουμε δει κόσμο αρκετές φορές πλέον να προσπαθεί να γεμίσει με υγρά καύσιμα ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Με Tesla όμως πρέπει να είναι ένα από τα ελάχιστα περιστατικά.

Αναφερόμαστε φυσικά στο video που θα δείτε παρακάτω, στο οποίο φαίνονται δύο γυναίκες που επιβαίνουν σε ένα Tesla Model 3, να προσπαθούν επανειλημμένα να βρουν τρόπο να βάλουν βενζίνη στο όχημα τους. Ακόμη και όταν ο ίδιος άνθρωπος που απαθανατίζει την στιγμή επιχειρεί να τις βοηθήσει λέγοντας τους πως το αυτοκίνητο είναι ηλεκτρικό, δεν φαίνονται να το καταλαβαίνουν.

Δείτε ακόμη: Οικογενειακό ηλεκτρικό με 325 PS, αυτονομία 491 km και τιμή 37.000 € - Ποιο είναι;

Η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο σενάριο φαίνεται αρκετά τραβηγμένο για να μην είναι στημένο, ειδικά από την στιγμή που και το ίδιο το αυτοκίνητο είναι δικό τους, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Απολαύστε το video και πείτε μας: Γνωρίζετε κάποιον που θα μπορούσε να κάνει το ίδιο λάθος;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...