Νέο video: Δοκιμάζουμε το Audi RS e-tron GT. Καταφέρνει ό,τι υπόσχεται;

Με τον τίτλο του ισχυρότερου Audi παραγωγής υπόσχεται πολλά. Πώς είναι όμως στην πράξη; Ο Μιχάλης Γεωργιάδης το δοκιμάζει στο ταξίδι, το στρίβει στο βουνό και δίνει την απάντηση.

  • -
  • -

Το ισχυρότερο μοντέλο RS στην Ιστορία είναι πλέον ηλεκτρικό. Περισσότερο από ένα νέο μοντέλο, το RS e-tron GT είναι μια δήλωση των προθέσεων της Audi. Όχι μόνο σχεδιαστικά και τεχνολογικά. Αυτό που κυρίως πρεσβεύει είναι η φιλοσοφία της. Αυτό που η μάρκα θέλει να είναι στο άμεσο μέλλον.

Στο όνομα αυτού του αυτοκινήτου το RS μπαίνει πριν το GT. Είναι πράγματι έτσι και στην πράξη; Για να το θέσουμε πιο σωστά και με μεγαλύτερη ακρίβεια, μπορεί να είναι; Μπορεί ένα ηλεκτρικό μοντέλο, όσο ισχυρό και αν είναι, να είναι πραγματικά ενδιαφέρον ως μηχάνημα οδήγησης και να γεννά συναισθήματα; Ο Μιχάλης Γεωργιάδης πέρασμε μια γεμάτη μέρα πίσω από το τιμόνι του και μπροστά από τις κάμερες, για να δώσει την απάντηση μετά από σχεδόν 600 χιλιόμετρα.

Ναι, κάναμε αυτό που όλοι διστάζουν να κάνουν όταν πρόκειται για ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Το οδήγησαμε μακριά από την πόλη. Σε δρόμους ελεύθερους από κίνηση, με ευφάνταστη χάραξη, σαν αυτούς για τους οποίους πραγματικά φτιάχνεται ένα GT υψηλών επιδόσεων. Έχει τον τίτλο του ισχυρότερου μοντέλου που έχει ποτέ φτιάξει η Audi, αλλά υπόσχεται πολύ περισσότερα από τη σοκαριστική επιτάχυνση 0-100 km/h. Το φαρδύ του αποτύπωμα στο δρόμο, το χαμηλό κέντρο βάρους, η αγωνιστικής φιλοσοφίας σχεδίαση και το ηλεκτρικό Quattro το οποίο η Audi δηλώνει ότι είναι πέντε φορές πιο γρήγορο από το συμβατικό, βάζουν εξαιρετικά ψηλά τον πήχη των προσδοκιών για την οδηγική εμπειρία σε δρόμους με στροφές. Και ψάξαμε να βρούμε μερικούς από τους καλύτερους στην Ελλάδα, αποφασισμένοι να αφήσουμε πίσω το άγχος της φόρτισης.

Το νέο μας video αποτυπώνει μια πολύ ξεχωριστή οδηγική εμπειρία με πρωταγωνιστή το Audi RS e-tron GT. Αν το ίδιο το αυτοκίνητο ανταποκρίνεται στις προσδοκίες, στο ύψος μάλιστα που οι προδιαγραφές, η εμφάνιση, η κληρονομιά και το κύρος της μάρκας βάζουν τον πήχη, θα το ανακαλύψετε στο κανάλι του GOCAR στο YouTube.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...