Πήγαν να του κλέψουν το SUV και τους «άλλαξε τα φώτα» [video]

Τι κι αν φοράει κοστούμι και γραβάτα. Οι δράστες δεν πρόκειται να τον ξεχάσουν ποτέ. Το έβαλαν στα πόδια για να μην τους κάνει «τόπι στο ξύλο».

  • -
  • -

Οι κλέφτες αυτοκινήτων, συνήθως επιδεικνύουν απίστευτο θράσος και δεν διστάζουν να «χτυπήσουν» ακόμη και μέρα μεσημέρι. Ορισμένες φορές ωστόσο, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση, τα πράγματα μπορεί να στραβώσουν άσχημα.

Όπως βλέπουμε στα πλάνα από την κάμερα παρακολούθησης, ο ιδιοκτήτης του Lexus RX παρκάρει το όχημα και οδεύει προς την οικία του φίλου του, έχοντας όμως αφήσει τα κλειδιά στη μίζα. Πριν ανοίξει η πόρτα του σπιτιού, αντιλαμβάνεται πως μια σπείρα επιχειρεί να του κλέψει το SUV. Τρέχει αμέσως προς το όχημα και πηδά πάνω του σαν πεζοναύτης. Ανεβαίνει στο καπό και ορμά προς την ηλιοροφή. Αρπάζει τον κλέφτη, παρότι αυτός πατά το γκάζι για να φύγει. Τον τραβά με μανία όντας όρθιος στο παρμπρίζ. Λίγα μέτρα παρακάτω, ο δράστης καταλαβαίνει πως αυτό το αυτοκίνητο δεν θα το κλέψουν. Ανοίγει την πόρτα και «μπουκάρει» στο όχημα των άλλων μελών της σπείρας, προκειμένου να γλυτώσει το ξύλο.

Δείτε ακόμη Πώς κλέβουν αυτοκίνητα στην Ελλάδα με τηλεκοντρόλ

Κανένας από την ομάδα των ληστών δεν τολμά να τα βάλει μαζί του. Ο γραβατωμένος κύριος έχει τέτοιο θάρρος και προφανώς νεύρα, που δεν θα γλύτωναν από τα χέρια του αν τα έβαζαν μαζί του.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...