Premium, στιλάτο, οικογενειακό crossover με 295 €/μήνα – Ποιο είναι;

Με εκδρομικό χαρακτήρα και διαχρονικό design, ίσως είναι η δική σου ιδανική επιλογή που έψαχνες.

  • -
  • -

Σίγουρα εν έτη 2023, δεν επιτρέπεται ούτε να σκεφτείς ότι δεν υπάρχουν αρκετές crossover επιλογές στην αγορά. Στην περίπτωση που βρίσκεσαι σε διαδικασία αναζήτησης ενός νέου crossover ή SUV μοντέλου, το πιο πιθανό είναι να σε πιάσει πονοκέφαλος από την πληθώρα των μελών αυτής της κατηγορίας. Τι γίνεται όμως όταν ψάχνεις κάτι αρκετά συγκεκριμένο; Για παράδειγμα ένα οικογενειακό με premium χαρακτήρα και εμφάνιση που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη.

Οι επιλογές μειώνονται σημαντικά αλλά επίσης είναι πιθανό να ανεβαίνει και ο μέσος όρος των τιμών που συναντάμε. Ευτυχώς υπάρχουν όμως και ευχάριστες εκπλήξεις από τους Έλληνες αντιπροσώπους, όπως αυτή που θα βρείτε παρακάτω. Έχουμε να κάνουμε με ένα οικογενειακό crossover το οποίο προσφέρεται με τιμή που ξεκινά από 29.950 € ή 295 €/μήνα.

Τι παίρνετε με αυτά τα χρήματα; Ένα άνετο μοντέλο με μοτέρ βενζίνης 136 ίππων, χώρο αποσκευών που φτάνει τα 450 lt και μέση κατανάλωση που δεν ξεπερνά τα 6,3 lt/100 km. Αναφερόμαστε στο MINI Countryman, το μοντέλο που κατάφερε να ενσωματώσει όλα αυτά τα στοιχεία που έκανα το Cooper μοναδικό, σε ένα αμάξωμα που χωρά όλη την οικογένεια.

Πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την προσφορά, ενώ κάνοντας κλικ εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλες τις εκδόσεις μαζί με στοιχεία για τον εξοπλισμό, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις επιδόσεις.

countryman

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...