Με CUPRA UrbanRebel θα κοντραριστούν οι κορυφαίοι οδηγοί του κόσμου

Ορισμένοι από τους καλύτερους οδηγούς του κόσμου θα βρεθούν στην πίστα του Race of Champions, οδηγώντας σε χιόνι και πάγο το αγωνιστικό ηλεκτρικό της Cupra.

  • -
  • -

Η CUPRA θα πάει το πλήρως ηλεκτρικό UrbanRebel Racing Concept σε μία από τις πιο ανταγωνιστικές διοργανώσεις αγώνων αυτοκινήτου, για να ανακαλύψει ποιος είναι ο καλύτερος οδηγός αγώνων στον κόσμο. Το Race Of Champions 2023 είναι ένας knockout διαγωνισμός που συγκεντρώνει μερικούς από τους κορυφαίους οδηγούς για να διαγωνιστούν μέσω μιας σειράς αγώνων με πανομοιότυπα αυτοκίνητα, σε μια προσπάθεια να στεφθεί «ο Πρωταθλητής Πρωταθλητών».

cupra

Στη φετινή έκδοση, που θα πραγματοποιηθεί στο Pite Havsbad, 60 μίλια από τον Αρκτικό Κύκλο στη βόρεια Σουηδία, οι διαγωνιζόμενοι θα βρεθούν πίσω από το τιμόνι δύο CUPRA UrbanRebel Racing Concept, του 100% ηλεκτρικού αγωνιστικού αυτοκινήτου που είναι η ενσάρκωση του τι μπορεί να επιτύχει ο ηλεκτρισμός και οι επιδόσεις.

cupra

Το όχημα της ισπανικής φίρμας έχει σχεδιαστεί για την πίστα, με το αγωνιστικό πνεύμα στο επίκεντρο, προσφέροντας 250kW (340HP) συνεχούς ισχύος και μέχρι 320 kW (435 HP) στο αποκορύφωμα. Μπορεί να επιταχύνει από το 0 μέχρι τα 100 km/h σε μόλις 3,2 δευτερόλεπτα.

Ποιος θα είναι ο πιο γρήγορος οδηγός

Το φετινό Race Of Champions θα είναι το πιο ακραίο που έχει πραγματοποιηθεί μέχρι τώρα. Η πίστα είναι κατασκευασμένη στην παγωμένη Βαλτική Θάλασσα και η διαδρομή SNOW+ICE θα χρησιμοποιήσει μια απίστευτη παράλληλη πίστα και μια γέφυρα cross-over για να μεγιστοποιήσει την εμπειρία του αγώνα.

cupra

Δείτε εδώ τη δοκιμή του CUPRA Formentor VZ5

Μερικοί από τους καλύτερους οδηγούς του κόσμου από τις μεγάλες σειρές μηχανοκίνητου αθλητισμού – συμπεριλαμβανομένων των παγκόσμιων πρωταθλητών της Formula 1, Mika Hakkinen και Sebastian Vettel, της πρωταθλήτριας του W Series Jamie Chadwick, των πρωταθλητών World Rally και Rallycross Johan Kristoffersson, Petter Solberg, Travis Pastrana – θα συναντηθούν για μία μοναδική ευκαιρία να διαγωνιστούν ρόδα με ρόδα σε πανομοιότυπα αυτοκίνητα, για να δούμε ποιος είναι πραγματικά ο πιο γρήγορος από όλους.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...