Προσπάθησε να σκοτώσει την οικογένειά του με… Tesla!

Ένα Tesla έπεσε σε γκρεμό βάθους άνω των 80 μέτρων, με την τετραμελή οικογένεια που βρισκόταν μέσα να επιβιώνει σχεδόν χωρίς γρατζουνιές, όμως η υπόθεση έχει ανατροπή.

  • -
  • -

Μία υπόθεση η οποία αρχικά έδειχνε απλή και με ευτυχή κατάληξη, όμως τώρα φαίνεται ότι μάλλον κρύβει πολύ σκοτάδι πίσω της.

Όταν βγήκε η είδηση για την πτώση του Tesla Model Y στον πολύ βαθύ γκρεμό έμοιαζε σαν μία ακόμα ιστορία, όπου οι προδιαγραφές ασφαλείας και η επιστήμη πίσω από τη σχεδίαση των σύγχρονων αυτοκινήτων σε συνδυασμό με τη βοήθεια της τύχης, έσωσαν από βέβαιο δύο γονείς και τα δύο παιδιά τους. Σίγουρα η επιβίωση από πτώση σε γκρεμό 80 – 90 μέτρων είναι κάτι εντυπωσιακό που δε συμβαίνει συχνά, όμως  δεν είναι κάτι που δεν έχουμε ακούσει ξανά.

Ωστόσο, τώρα προκύπτει ότι η υπόθεση δεν είναι τόσο απλή όσο φαινόταν στην αρχή, καθώς ο πατέρας της οικογένειας και οδηγός του Tesla κατά τη στιγμή της πτώσης στον γκρεμό, υπάρχουν σοβαρές ότι έριξε επίτηδες το αυτοκίνητο σε μια προσπάθεια να σκοτώσει την οικογένειά του.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/946b05924accedc630dff825370940eb.jpg

Το κομμάτι στο οποίο κινούνταν το Tesla όταν έφυγε από την πορεία του ονομάζεται Devil’s Slide, δηλαδή η πλαγιά του διαβόλου και το όνομα έχει προκύψει καθώς το σημείο έχει πολλούς και απότομους γκρεμούς, ενώ γίνονται πολύ συχνά τροχαία ατυχήματα. Βρίσκεται στην περιοχή της Pasadena στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών.

Δείτε ακόμα: Πόσα χιλιόμετρα μπορεί να κάνει ένα Tesla με 0% μπαταρία; [video]

Όταν η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων της Καλιφόρνια έκανε τη σχετική έρευνα μέσω της συγκέντρωσης αποδεικτικού υλικού αλλά και από μαρτυρίες των μελών της οικογένειας, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι είναι αυξημένες οι πιθανότητες το τροχαίο να προκλήθηκε επίτηδες από τον οδηγό, γεγονός το οποίο οδήγησε στη σύλληψή του μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα.

Δεδομένου ότι τα Tesla έχουν εκτεταμένες δυνατότητες ημιαυτόνομης οδήγησης ένα από τα πρώτα  στοιχεία που έψαξαν οι Αρχές αφορούσαν το Autopilot και το Full Self-Driving, όμως γρήγορα διαπιστώθηκε ότι κανένα από τα δύο συστήματα δεν ήταν ενεργοποιημένο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...