Αυτά γίνονται όταν δεν μπορείς να κουμαντάρεις μια Lamborghini [video]

Ένα video αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο ότι δεν είναι αρκετό να οδηγείς ένα αυτοκίνητο με πολλές ικανότητες, πρέπει και εσύ ως οδηγός να είσαι ικανός να το διαχειριστής, αλλιώς η κατάληξη δε θα είναι καλή.

  • -
  • -

Η οδήγηση ενός supercar δεν είναι εύκολη υπόθεση, με το video που ακολουθεί να το αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο, καθώς δείχνει ότι είναι πολύ εύκολο κάποιος να χάσει τον έλεγχο αν προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες τέτοιων αυτοκινήτων σε έναν χώρο για τον οποίο δεν είναι φτιαγμένα, δηλαδή τους δρόμους της πόλης.

Το video τραβήχτηκε από μία dashcam, δηλαδή κάμερα η οποία είναι τοποθετημένη μόνιμα στο ταμπλό του αυτοκινήτου ώστε να καταγράφει όσα γίνονται μπροστά του και ανέβηκε σε ένα κορεατικό κανάλι στον Facebook.

2-lamborghini-huracan-performante-hong-kong-trakarisma

Το αυτοκίνητο με το οποίο διαδραματίζονται όλα είναι  μία Lamborghini Huracan Performante χρώματος μπλε. Το ιταλικό supercar έχει V10 κινητήρα 5,2 λίτρων ο οποίος αποδίδει 640 ίππους και 600 Nm ροπής, δύναμη η οποία πηγαίνει και στους τέσσερις τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου 7 σχέσεων.

Δείτε ακόμαΑυτοκίνητο συγκρούστηκε με αγελάδα στην εθνική οδό [video]

Στην αρχή του video βλέπουμε τη Huracan να επιταχύνει ενώ στη δίπλα λωρίδα υπάρχουν άλλα αυτοκίνητα. Κάποια στιγμή ο οδηγός χάνει τον έλεγχο, φρενάρει, αλλά χτυπά αριστερά στο κράσπεδο.

3-lamborghini-huracan-performante-hong-kong-trakarisma

Αν και προς στιγμή επανέρχεται στην κανονική πορεία, λίγα μέτρα αργότερα χάνει και πάλι τον έλεγχο, πιθανόν επειδή στράβωσε ο τροχός, όμως αυτή τη φορά δεν κατάφερε να το «μαζέψει» και χτύπησε πάνω σε ένα van που βρισκόταν δίπλα του, επαφή η οποία έστειλε και τα δύο αυτοκίνητα εκτός πορείας.

Δείτε το video

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...