Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με αγελάδα στην εθνική οδό [video]

Σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτου με αγελάδα έγινε στην εθνική οδό, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να υποστεί σοβαρές ζημιές, αλλά και το ζώο να τραυματιστεί βαριά.

  • -
  • -

Ένα παράξενο τροχαίο σημειώθηκε στην εθνική οδό Καβάλας – Ξάνθης όταν ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με αγελάδα. Από τη σύγκρουση το αυτοκίνητο υπέστη σοβαρές ζημιές, σε βαθμό που το μπροστά μέρος διαλύθηκε εντελώς. Βαρύς ήταν ο τραυματισμός και για το άτυχο ζώο. Σύμφωνα με τη μαρτυρία του οδηγού η αγελάδα στεκόταν στο μέσον του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να μην την αντιληφθεί εγκαίρως.

Οδηγός του αυτοκινήτου ήταν ο πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Λεύκης – Καρβάλης, Σάββας Τσολίδης. Το τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 10/12, σε κομμάτι του δρόμου όπου δεν υπάρχει φωτισμός, οπότε το μόνο μέσο για να δει το ζώο ήταν τα φώτα του αυτοκινήτου.

Δείτε ακόμα: Τράκαρα με ζώο στην εθνική οδό - Ποιος πληρώνει τη ζημιά;

Το ακριβές σημείο του συμβάντος είναι ο κόμβος που οδηγεί σε ένα εργοστάσιο λιπασμάτων, ελάχιστα χιλιόμετρα δυτικά της Νέας Καρβάλης. Στο σημείο δεν υπάρχει διάζωμα ή κιγκλιδώματα στην άκρη του δρόμου, οπότε τα ζώα μπορούν να μπουν ελεύθερα στον δρόμο.

Ωστόσο, στο τέλος του video υπάρχει απόσπασμα που έχει τραβήξει επαγγελματίας οδηγός την ίδια μέρα, στο οποίο βλέπουμε πολλές αγελάδες να έχουν μπει στον δρόμο και να στέκονται ακίνητες, αποτελώντας σοβαρό κίνδυνο για του διερχόμενους.

Πηγή: Center TV Facebook page

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...