Nissan Ariya: Δες τις εξαντλητικές δοκιμές που περνά πριν φτάσει σε σένα [Video]

Για την τελειοποίηση του ηλεκτρικού τους crossover, οι μηχανικοί της Nissan τέσταραν συνολικά 5.000 διαφορετικές παραμέτρους.

  • -
  • -

Με στόχο την δημιουργία ενός κορυφαίου αμιγώς ηλεκτροκίνητου crossover, το οποίο είναι ικανό και παράλληλα άνετο, η Nissan υπέβαλε το Ariya σε εξαιρετικά απαιτητικές δοκιμές αντοχής για τρία ολόκληρα χρόνια.

Βαθμολογώντας την απόδοση του νέου ηλεκτρικού σε συνολικά 5.000 παραμέτρους, κάθε δοκιμή σχεδιάστηκε για να διασφαλίσει ότι το Ariya άφησε το πεδίο δοκιμών πλήρως ικανό να χειριστεί πληθώρα διαφορετικών συνθηκών που μπορεί να συναντήσει.

Αξιοποιώντας πάνω από μια δεκαετία τεχνογνωσίας στα ηλεκτρικά μοντέλα και δεδομένων πελατών από την πρώτη κυκλοφορία του Leaf, οι Ιάπωνες παρατήρησαν ποια είναι η χρήση του οχήματος σε διάφορες αγορές ανά τον κόσμο ώστε να δώσουν ακριβής κατεύθυνση για τις δοκιμές του Ariya. Η αντοχή του μοντέλου δοκιμάστηκε σε διάφορες δύσκολες συνθήκες και τερέν, επιτρέποντας τη διεξοδική αξιολόγηση.

Δείτε ακόμη: Τιμοκατάλογος Nissan: Δες τιμές και στοιχεία για όλα τα μοντέλα

Οι δοκιμές διεξήχθησαν από μια ομάδα που ξεπερνούσε τα 500 μέλη στο πεδίο δοκιμών Tochigi της Nissan στην Ιαπωνία. Συλλογικά, οι αυστηρές και μακροχρόνιες δοκιμές αντοχής διασφαλίζουν ότι η Nissan μπορεί να προσφέρει τόσο στους οδηγούς όσο και στους επιβάτες μια αμιγώς ηλεκτροκίνητη εμπειρία με μηδενικό συμβιβασμό στην απόδοση.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...