Volkswagen: Οι τιμές των 4 πιο hot μοντέλων στην Ελλάδα

Με διάσημα ονόματα όπως το Golf και το Polo, SUV και crossover όπως τα T-Roc και T-Cross, αλλά και ηλεκτρικά μοντέλα όπως το ID.3, η VW έχει μία λύση για κάθε μεταφορική ανάγκη.

  • -
  • -

Μία από τις πιο μοντέρνες και ολοκληρωμένες γκάμες της αγοράς είναι αδιαμφησβήτητα αυτή της Volkswagen. Με μοντέλα σχεδόν σε κάθε κατηγορία και πληθώρα επιλογών ακόμα και εντός το ίδιου segment, η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία ξέρει πως να δημιουργεί προϊόντα που θα ευχαριστήσουν κάθε είδος ενδιαφερόμενου.

Παράλληλα, έχοντας το βλέμμα στραμμένο στο αύριο προσφέρει και εξηλεκτρισμένα σύνολα, τα οποία κυμαίνονται από ήπια υβριδικές εκδόσεις διάσημων μοντέλων όπως το Golf, έως αμιγώς ηλεκτροκίνητες επιλογές, οι οποίες σιγά σιγά εμφανίζονται σε όλο και περισσότερες κατηγορίες.

Πάμε να δούμε παρακάτω μερικά από τα πιο hot ονόματα που βρίσκουμε στον κατάλογο της Volkswagen, μαζί με το κόστος απόκτησης αλλά και το τι έχουν να προσφέρουν.

Volkswagen Golf

golf

Ίσως το διασημότερο μικρομεσαίο στην ιστορία. Το Golf συνεχίζει να διεκδικεί την κορυφή της κατηγορίας, ενώ πλέον διαθέτει μία πλούσια γκάμα κινητήρων που αποτελείται από σύνολα βενζίνης, diesel, υβριδικά, ακόμη και φυσικού αερίου. Οι τιμές ξεκινούν από τις 28.900 €. Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά την γκάμα.

Volkswagen T-Roc

t-roc

Τα crossover σίγουρα βρίσκονται στο επίκεντρο της αυτοκινητοβιομηχανίας και η Volkswagen το ξέρει πολύ καλά. Γι’ αυτό άλλωστε έχει επενδύσει κιόλας τόσο πολύ σε κατηγορίες όπως αυτή των B-SUV, έχοντας όχι μία, όχι δύο, αλλά τρεις διαφορετικούς διεκδικητές. Από τα τρία όμως, το T-Roc ξεχωρίζει ως το διασημότερο εξ αυτών, έχοντας γνωρίσει ιδιαίτερη αναγνώριση από τους αγοραστές. Όντας πλέον ανανεωμένο χάρη στο πρόσφατο facelift, προσφέρεται με τιμές που ξεκινούν από τις 27.200 €. Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά την γκάμα.

Volkswagen Taigo

taigo

Το T-Roc μπορεί να είναι το διασημότερο B-SUV της γερμανικής μάρκας, αλλά το Taigo είναι όχι μόνο νεότερο αλλά και το φθηνότερο της παρέας. Με μοντέρνα coupe σχεδίαση και οικονομικά κινητήρια σύνολα, το compact crossover ξεκινά από μόλις 22.900 €. Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά την γκάμα.

Volkswagen ID.3

id.3

Όταν στόχος ενός μοντέλου είναι να αντικαταστήσει έναν θρύλο όπως το Golf στην ηλεκτρική εποχή, τότε σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο. Ακριβώς αυτό συμβαίνει με το ID.3, το μικρομεσαίο αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο της μάρκας που συνδυάζει την πρακτικότητα και την άνεση, με τις νέες τεχνολογίες. Οι τιμές για την ανανεωμένη του έκδοση ξεκινούν από τις 42.600 € πριν την επιδότηση για την έκδοση PA Pro Performance με την μπαταρία των 58 kWh. Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά την γκάμα.

Εάν τώρα ενδιαφέρεστε για κάποιο άλλο μέλος της τεράστιας γκάμας της Volkswagen τότε μπορείτε να πατήσετε εδώ για να δείτε αναλυτικά στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών, επιδόσεων και φυσικά τιμές, για όλες τις εκδόσεις, όλων των μοντέλων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...