Μήνας προσφορών για after sales

Δωρεάν έλεγχος και οικονομικό service

  • -
  • -

Οι κάτοχοι αυτοκινήτων με ηλικία μεγαλύτερη της πενταετίας έχουν ένα λόγο παραπάνω να επιστρέψουν στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία των αντιπροσωπειών για να κάνουν το περιοδικό service.

Η Citroën προσφέρει το «Citroën Economy Service» που περιλαμβάνει την αντικατάσταση μιας σειράς απαραιτήτων για την καλή λειτουργία του αυτοκινήτου αναλώσιμων. Το πακέτο ελέγχου μεταξύ άλλων προβλέπει αλλαγές σε λάδια, φίλτρο λαδιού, μπουζί, φίλτρο αέρα και κλιματισμού, φίλτρο βενζίνης (όπου υπάρχει), καθώς και ένα λεπτομερή έλεγχο του αυτοκινήτου σε στάθμες υγρών αλλά και των συστημάτων που σχετίζονται με την ασφάλεια (φρένα, αμορτισέρ, ημιαξόνια και ρουλεμάν) και τις εκπομπές σε καυσαέρια. Η τιμή του πακέτου είναι μόλις 125 € και στην τιμή περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. καθώς και τα κόστη εργασίας και ανταλλακτικών.

Αντίστοιχα η Ford προσφέρει ένα πολύ ανταγωνιστικό πακέτο ετήσιας συντήρησης για τα αυτοκίνητα με άδεια προ του 2005 σε τιμή 99€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ (με κάποιες εξαιρέσεις). Οι πελάτες μπορούν να  ενημερωθούν  λεπτομερώς για την τιμή service του οχήματός τους στη σελίδα πρόσβασης για το κοινό www.etis.ford.com όπου εμφανίζονται αναλυτικά όλες οι εργασίες και τα ανταλλακτικά που χρειάζονται αντικατάσταση, βάσει προδιαγραφών κατασκευαστή, σε κάθε service, ανάλογα με τα χιλιόμετρα ή την ηλικία του οχήματος (όποιο έρθει πρώτο).

Παράλληλα η Peugeot προσφέρει δωρεάν winter check-up και εκπτώσεις έως και 20% σε ανταλλακτικά. Περισσότερα διαβάστε εδώ.

Τέλος η Chrysler Jeep Dodge Ελλάς προσφέρει για τους πελάτες της δωρεάν έλεγχο του συστήματος ψύξης και πλήρωση ψυκτικού υγρού όπου χρειάζεται, δωρεάν πλήρη τεχνικό και διαγνωστικό έλεγχο καθώς και έλεγχο ΚΤΕΟ. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...