Ford Kuga PHEV: Συνώνυμο της αρμονίας!

Μάθετε τα πάντα για το Plug-In Hybrid SUV της Ford, το Kuga PHEV, σε μια εντυπωσιακή full-screen παρουσίαση του μοντέλου.

  • -
  • -

Τα υβριδικά SUV και ειδικότερα, τα αποδοτικά Plug-In Hybrid βρίσκονται στο προσκήνιο. Το Ford Kuga PHEV καταφέρνει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον, καθώς πρόκειται για μια ολοκληρωμένη από κάθε άποψη πρόταση. Το C-SUV της Ford κερδίζει πόντους από την εμφάνισή του, την ασφάλεια και βέβαια, την εξαιρετική οδική συμπεριφορά που χαρακτηρίζει όλα τα μοντέλα της μάρκας. Έχοντας να επιδείξει αξιοσημείωτη εξοικονόμηση καυσίμου, αλλά και έως 56 χιλιόμετρα κίνησης μόνο με ρεύμα, ένα είναι το σίγουρο: οι καθημερινές μετακινήσεις δεν θα είναι ποτέ ξανά οι ίδιες.

Το μεγαλείο των χώρων!

Εκτός από τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, το Ford Kuga PHEV διαπρέπει και στον χωροταξικό τομέα. Οι χώροι είναι αδιαπραγμάτευτοι στην καμπίνα του και μπορεί να φιλοξενήσει χωρίς κανένα πρόβλημα ακόμη και πέντε ενήλικες επιβάτες! Η ψηλή οροφή και το αυξημένο πλάτος διευρύνουν την αίσθηση ευρυχωρίας στα πίσω καθίσματα, για να απολαμβάνουν όλοι την ίδια άνεση, όπου κι αν κάθονται. Την ίδια ώρα, ο χώρος αποσκευών με τη χωρητικότητα έως 581 λίτρων, εξασφαλίζει ότι τα μεγάλα οικογενειακά ταξίδια δεν είναι πρόβλημα και όλες οι βαλίτσες θα «βολευτούν», προσφέροντας ξεγνοιασιά στον οικογενειάρχη.  

Η απόκτησή του είναι πιο εύκολη από ποτέ

Το καλύτερο, είναι πως όλα τα παραπάνω δεν είναι δύσκολο να αποκτηθούν. Το αντίθετο! Η Ford προσφέρει χρηματοδοτικά προγράμματα με επιτόκιο μόνο 2,99%. Παράλληλα, είναι διαθέσιμο με 3 χρόνια δωρεάν συντήρηση, ελαχιστοποιώντας στο μέγιστο βαθμό το κόστος χρήσης. Ένα αυτοκίνητο που μπορεί να κινείται για έως και 56 χιλιόμετρα ανά φόρτιση χωρίς να καίει βενζίνη και ο ιδιοκτήτης του, δεν θα πληρώνει για τα service του για τρία χρόνια! Ακούγεται απίστευτο, όμως είναι απολύτως πραγματικό. Κερασάκι στην τούρτα η πληρέστατη εγγύηση Ford Protect που καλύπτει το Kuga PHEV για 5 χρόνια ή 100.000 χιλιόμετρα, όποιο έρθει πρώτο. Σε συνδυασμό με τα μηδενικά τέλη κυκλοφορίας και την ελεύθερη καθημερινή κίνηση στον δακτύλιο της Αθήνας, πρόκειται για μια πρόταση που δεν γνωρίζει από μειονεκτήματα.

Δείτε εδώ μια εντυπωσιακή, full-screen παρουσίαση του Ford Kuga PHEV

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...