Τιμοκατάλογος Dacia: Δες τιμές και στοιχεία για όλα τα μοντέλα

Η Dacia πουλάει αυτοκίνητα με κορυφαίο value for money και ο τιμοκατάλογός της καλύπτει ακόμη και αγοραστές με περιορισμένο budget!

  • -
  • -

Αν έπρεπε να βρούμε μια μάρκα που διαθέτει αυτοκίνητα με κορυφαία σχέση τιμής – αξίας, τότε η Dacia μάλλον θα ήταν η πρώτη που θα μας ερχόταν στο μυαλό. Η γκάμα της καλύπτει πολλές ανάγκες, καθώς αποτελείται από supermini, υπερυψωμένα crossover πόλης, επταθέσιο οικογενειακό, αλλά και SUV! Κοινός παρονομαστής τους οι λογικές τιμές, ο πολύ πλούσιος εξοπλισμός και οι διαφορετικές επιλογές κινητήρα.

Βενζίνη, diesel αλλά και LPG!

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα αυτοκίνητα της φίρμας είναι διαθέσιμα με κινητήρες βενζίνης και υγραερίου LPG. Το φθηνότερο καύσιμο της αγοράς αυτή τη στιγμή κοστίζει κάτω από 1 € ανά λίτρο, λύνοντας τα χέρια των ιδιοκτητών που κάνουν πολλά χιλιόμετρα. Επίσης, σε συνεργασία και με το ντεπόζιτο βενζίνης, οι εκδόσεις υγραερίου έχουν αυτονομία άνω των 1.100 χιλιομέτρων και με τις δύο δεξαμενές γεμάτες!

Φυσικά, η εργοστασιακή εγκατάσταση και η εγγύηση που συνοδεύει το όχημα δίνει την απαραίτητη… πιστοποίηση αξιοπιστίας. Το Dacia Duster από τη δική του πλευρά, διατίθεται ως βενζινοκίνητο, LPG, αλλά και diesel! Παράλληλα είναι το μοναδικό της γκάμας με δυνατότητα επιλογής τετρακίνησης, αξιοποιώντας πλήρως τις SUV αναλογίες του και τη μεγάλη απόσταση από το έδαφος.

Dacia Sandero 

Η αρχική τιμή του Dacia Sandero Streetway είναι στις 15.930 €, στο επίπεδο εξοπλισμού Essential που περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα. Να τονίσουμε, ότι ο κινητήρας του συγκεκριμένου οχήματος είναι ο τρικύλινδρος turbo 1.0 TCe με 90 ίππους, άρα οι επιδόσεις που προσφέρει είναι περισσότερο από αξιοπρεπείς. Ψηλότερα, στις 16.510 € βρίσκεται το Dacia Sandero Streetway LPG με κινητήρα υγραερίου 100 ίππων. Δείτε εδώ τον τιμοκατάλογο, τον εξοπλισμό και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Dacia Sandero Streetway.

Το ψηλότερο και πιο «εκδρομικό» Dacia Sandero Stepway έχει αρχική τιμή στις 16.990 €, με τα ίδια χαρακτηριστικά. Αυτό σημαίνει ότι συνδυάζεται επίσης με τον τρικύλινδρο turbo 1.0 TCe των 90 ίππων στο επίπεδο εξοπλισμού Essential. Όποιος ζητά μέγιστη οικονομία, με 17.570 € μπορεί να αποκτήσει το Dacia Sandero Stepway LPG με κινητήρα υγραερίου των 100 ίππων. Όλες οι εκδόσεις είναι κάτω από τις 20.000 ευρώ, με εξαίρεση μία. Πρόκειται για την πλουσιότερη όλων με την ονομασία Expression η οποία όταν συνδυαστεί με το αυτόματο CVT κιβώτιο και τον κινητήρα βενζίνης των 90 ίππων φτάνει τις 20.150 ευρώ. Δείτε εδώ τον τιμοκατάλογο, τον εξοπλισμό και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Dacia Sandero Stepway.

Dacia Jogger

Περνώντας στις πιο οικογενειακές προτάσεις, το Dacia Jogger αναλαμβάνει δουλειά. Κοστίζει 20.180 € στη βασική έκδοση Essential, με στάνταρ τον κινητήρα διπλού καυσίμου βενζίνης – υγραερίου των 100 ίππων. Επίσης, υπάρχει και ένας νέος τρικύλινδρος turbo του 1.0 λίτρου TCe με 110 ίππους και αναβαθμισμένη τεχνολογία (άμεσου ψεκασμού). Η βασική έκδοση με αυτόν τον κινητήρα στοιχίζει 20.830 € και καίει αποκλειστικά βενζίνη.

Η γκάμα του Dacia Jogger, όμως, κρύβει κι άλλον έναν άσσο: το φθηνότερο επταθέσιο αυτοκίνητο της αγοράς. Με 23.780 € το εσωτερικό του μεταμορφώνεται και πλέον μπορεί να φιλοξενήσει έως και επτά άτομα. Η συγκεκριμένη τιμή αφορά τον κινητήρα υγραερίου των 100 ίππων, ενώ με το μοτέρ των 110 ίππων, στοιχίζει 24.380 €. Νούμερο ασυναγώνιστο για οικογενειακό αυτοκίνητο με επτά θέσεις! Δείτε εδώ τον τιμοκατάλογο, τον εξοπλισμό και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Dacia Jogger.

Dacia Duster

Τέλος, το Dacia Duster είναι το πιο γνωστό αυτοκίνητο της εταιρείας και μάλλον, το πιο δημοφιλές. Στοιχίζει από 20.390 € με 100 ίππους (κινητήρας υγραερίου) και κίνηση στους εμπρός τροχούς. Το αμιγώς βενζινοκίνητο των 90 ίππων κοστίζει 22.640 € και στην έκδοση με τον τετρακύλινδρο turbo των 1.3 λίτρων και 130 ίππων, κοστίζει 22.730 €. Το ίδιο μοτέρ, αλλά με 150 ίππους και αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, στοιχίζει 25.940 €. Τέλος, το diesel Dacia Duster με τον τετρακύλινδρο 1.5 Blue dCi των 115 ίππων και κίνηση μόνο στους εμπρός τροχούς κοστίζει 24.550 €, ενώ ο ίδιος κινητήρας ανα συνδυαστεί με τετρακίνηση, στοιχίζει 26.310 €. Δείτε εδώ τον τιμοκατάλογο, τον εξοπλισμό και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Dacia Duster.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...