Νέο video: Δοκιμάζουμε Porsche 911, Μacan & Taycan: Ποια είναι η καλύτερη;

Δοκιμάζουμε τρεις εντελώς διαφορετικές Porsche αναζητώντας το κοινό DNA της μάρκας που συνδέει ένα SUV και ένα ηλεκτρικό με την εμβληματική 911.

  • -
  • -

Η εξαιρετικά πετυχημένη τελικά πορεία της Porsche χαρακτηρίζεται από τρία σημεία σταθμούς: Τη δημιουργία της 911, την απόφαση να μπει η μάρκα στην κατηγορία των SUV και σήμερα, τη στροφή στην ηλεκτροκίνηση χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Ο Μιχάλης Γεωργιάδης δοκιμάζει στην Ελλάδα, στην πίστα των Σερρών, αλλά και στη Γερμανία, τρεις διαφορετικές Porsche, φιλοσοφία, σε προδιαγραφές και απόδοση. Μία από κάθε κατηγορία. Την κορυφαία Macan GTS από τη γκάμα των SUV, την ισχυρότερη έκδοση της ηλεκτρικής Taycan με την υπογραφή Turbo S και την εμβληματική 911 στην κατά μία έννοια «τα κάνει όλα και συμφέρει» έκδοση, Carrera 4S.

Το SUV που οδηγείται σαν sportscar, το ηλεκτρικό που λατρεύουν οι petrolheads. Και το supercar που μπορείς να οδηγείς καθημερινά για τη διαδρομή σπίτι γραφείο, με ένα ενδιάμεσο πέρασμα από την αγαπημένη σου διαδρομή με στροφές ή την πίστα. Μέσα από τις αντιφάσεις, από μοντέλα εντελώς διαφορετικής φιλοσοφίας, εκφράζονται οι διαχρονικές αξίες της μάρκας. Η τόλμη, η τεχνολογική καινοτομία και η οδηγοκεντρική προσέγγιση.

Δοκιμάσαμε την Taycan Turbo S και την Macan GTS στη Γερμανία, σε υπέροχες διαδρομές του Μέλανα Δρυμού, μετά από μια επίσκεψη στο μουσείο της Porsche και πριν από μια ξενάγηση στη γραμμή παραγωγής της 911 και της 718. Το καλύτερο κομμάτι αυτού του βίντεο όμως, τουλάχιστον για τον Μιχάλη που ήταν πίσω από το τιμόνι, ήταν η δοκιμή της 911 στην πίστα των Σερρών.

Απολαύστε το νέο μας βίντεο ως το τέλος. Και μην ξεχάστε να κάνετε εγγραφή στο κανάλι του GOCAR στο YouTube για να μη χάνετε κανένα μας νέο βίντεο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...