Υβριδικό, οικογενειακό crossover με 141 PS, κατανάλωση 4,4 lt/100 km και μηδενικά Τέλη – Ποιο είναι;

Ένα μοντέρνο μοντέλο που κατέφθασε πριν λίγους μήνες στην χώρα μας, πιο premium από ποτέ και με άκρως ελκυστική τιμή.

  • -
  • -

Ψάχνεις για ένα υβριδικό crossover που να καίει σαν αυτοκίνητο πόλης αλλά ταυτόχρονα να χωράει μέσα όλη την οικογένεια. Επίσης ψάχνεις για ένα μοντέλο που δεν θα σου στερήσει πολυτέλειες όπως ένα πλήρες πακέτο συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας αλλά και στοιχεία όπως ζάντες αλουμινίου, φώτα τεχνολογίας LED, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό ή συνδεσιμότητα με Android Auto και Apple CarPlay, χωρίς να κοστίζει μία περιουσία. Υπάρχει κάποιο;

Αν κρίνουμε από τα όσα προσφέρει το αυτοκίνητο που θα δείτε παρακάτω… σίγουρα υπάρχει! Πριν μερικούς μήνες κατέφθασε στην χώρα μας η ολοκαίνουργια γενιά του, η οποία έχει ενστερνιστεί τον εξηλεκτρισμό για τα καλά, με το μοντέλο να είναι διαθέσιμο μόνο ως full και plug-in hybrid ή αμιγώς ηλεκτρικό. Εμείς για τώρα θα επικεντρωθούμε στο πλήρως υβριδικό, που είναι και το φθηνότερο όλων. Με τιμές που ξεκινούν από τις 33.690 €, το οικογενειακό crossover έρχεται με ένα full hybrid σύνολο 141 ίππων, το οποίο καταφέρνει να καίει σαν αυτοκίνητο πόλης.

Με μέση κατανάλωση της τάξης των 4,4 lt/100km και μηδενικά Τέλη Κυκλοφορίας χάρη στους πολύ χαμηλούς ρύπους (101 gr/km), το κόστος χρήσης παύει να αποτελεί πονοκέφαλο. Παράλληλα, οι άπλετοι χώροι για τους επιβάτες και ο χώρος αποσκευών των 451 lt λύνουν τα χέρια του οδηγού σε περίπτωση που προκύψει ταξίδι με την οικογένεια ή την παρέα, με την εξαιρετική ποιότητα στην καμπίνα αναβαθμίζει το κάθε χιλιόμετρο.

Τόση ώρα αναφερόμαστε στο ολοκαίνουργιο Kia Niro HEV. Το ανανεωμένο CUV της κορεατικής μάρκας το οποίο συνδυάζει την άνεση με την οικονομία αλλά και το φουτουριστικό design. Πατήστε εδώ για να μάθετε τα πάντα σχετικά με εξοπλισμό, τεχνικά χαρακτηριστικά και επιδόσεις για την βασική έκδοση Dynamic που κοστίζει 33.690 €, ενώ εδώ θα βρείτε τις αντίστοιχες πληροφορίες και για όλη την υπόλοιπη γκάμα του Full Hybrid συνόλου.

Τέλος, εδώ θα βρείτε την αναλυτική δοκιμή του μοντέλου.

niro

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...