Top 10 Μοντέλα 5-11 Δεκεμβρίου

Top 10 Μοντέλα 5-11 Δεκεμβρίου

Σταθερή αξία ο πρωτοπόρος και εντυπωσιακή άνοδος για το crossover της δεύτερης θέσης.

  • -
  • -

Αρκετές ανακατατάξεις είχαμε στο εβδομαδιαίο Top 10 με τα μοντέλα που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο GOCAR μέσα στις τελευταίες 7 ημέρες. Η λίστα των αυτοκινήτων μπορεί να παρέμεινε ίδια με εξαίρεση μία αποχώρηση και μία νέα άφιξη, αλλά σίγουρα ήρθαν τα πάνω κάτω σε σχέση με πριν από μία εβδομάδα. Το Toyota Yaris Cross βρίσκεται για ακόμη μία φορά στην κορυφή της λίστας, ενώ πίσω του έχουμε μία εντυπωσιακή εμφάνιση από το Hyundai Bayon το οποίο σκαρφάλωσε από την 8η στην 2η θέση. Το Toyota Yaris βελτίωσε την απόδοση του πάλι κατά μία θέση ανεβαίνοντας πλέον στο 3ο σκαλί του βάθρου, ενώ πίσω του έχουμε τον νέο της παρέας, το Suzuki Ignis, το οποίο μπήκε δυναμικά κατακτώντας το νούμερο 4 της κατάταξης.

Το Suzuki Vitara ανέβηκε και αυτό μία θέση κλείνοντας την πρώτη 5άδα, με το Suzuki S-Cross να πέφτει στο νούμερο 6. Το Hyundai Tucson συνεχίζει την καθοδική πορεία όντας πλέον στην 7η θέση, ενώ μία θέση έχασε και το Hyundai Kona που πλέον βρίσκεται στην 8η. Το Nissan Qashqai μέσα σε 7 ημέρες βρέθηκε από το τρίτο σκαλί, προτελευταίο και το Cupra Formentor είναι το μοντέλο που κλείνει την 10άδα αυτής της εβδομάδας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...