Πόσο κάνει η φθηνότερη Jaguar στην Ελλάδα;

Μια από τις εταιρείες με τα πιο πολυτελή, ποιοτικά και ξεχωριστά μοντέλα. Πόσο κοστίζει μια Jaguar στην Ελλάδα και ποια είναι η φθηνότερη που μπορεί να αγοράσει κάποιος;

  • -
  • -

Η Jaguar είναι μια εταιρεία με πολλά μοντέλα. Από ηλεκτρικά αυτοκίνητα, πολυτελή SUV, Plug-In Hybrid εκδόσεις, αλλά και μεγάλα sedan, δύσκολα θα αφήσει κάποιον χωρίς μια ταιριαστή επιλογή. Κοινός παρονομαστής όλων των αυτοκινήτων της όμως, είναι η υψηλή τιμή. Πρόκειται για έναν κατασκευαστή με μεγάλη παράδοση στην πολυτέλεια, τις τεχνολογίες και τις custom-made παραγγελίες, οπότε είναι δεδομένο ότι δεν θα έχει φθηνά προϊόντα. Είναι χαρακτηριστικό, ότι η πιο προσιτή Jaguar στοιχίζει δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Ποια είναι η φθηνότερη Jaguar στην Ελλάδα;

Η Jaguar E-Pace είναι το μικρότερο SUV στην γκάμα. Η εισαγωγική της έκδοση, με τον ήπια υβριδικό τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα των 1.5 λίτρων και τους 160 ίππους, στοιχίζει 53.287 € στο βασικό επίπεδο εξοπλισμού “S”. Φυσικά, όταν μιλάμε για μια Jaguar, η… βασική έκδοση δεν στερείται τεχνολογιών και ηλεκτρονικών συστημάτων. Είναι απλώς υποδεέστερη από τις ακριβότερες του καταλόγου. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η E-Pace με τον μικρό κινητήρα των 160 ίππων στέλνει την ισχύ της αποκλειστικά στον εμπρός άξονα.

Δείτε ακόμη: Οδηγούμε το Jaguar E-Pace P300e των 309 ίππων [video]

Ωστόσο, το αυτόματο κιβώτιο είναι μέρος του στάνταρ εξοπλισμού. Εννοείται ότι αν κάποιος ζητήσει περισσότερη ισχύ, εξοπλισμό, τετρακίνηση ή Plug-In Hybrid τεχνολογία, υπάρχουν στον κατάλογο της Jaguar E-Pace, με την ανάλογη επιβάρυνση φυσικά. Για παράδειγμα, η P300e εκδοχή της με το plug-in υβριδικό σύστημα των 309 ίππων, την τετρακίνηση και το κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού R-Dynamic HSE, στοιχίζει 75.687 € και περιλαμβάνει όλα όσα θα μπορούσε να ζητήσει κανείς από ένα SUV αυτής της κατηγορίας. Να τονίσουμε, ότι ο μοναδικός κινητήρας που συνδυάζεται με κίνηση στους εμπρός τροχούς είναι ο τρικύλινδρος των 160 ίππων. Όλα τα υπόλοιπα μοτέρ, έχουν στάνταρ τετρακίνηση. Δείτε εδώ όλες τις εκδόσεις, τις τιμές, τον εξοπλισμό και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της Jaguar E-Pace

Ποια είναι η ακριβότερη Jaguar στην Ελλάδα;

Η εξωτική Jaguar F-Type είναι το πιο ακριβό μοντέλο στην γκάμα της μάρκας. Η αρχική τιμή της είναι 91.203 € για τη βασική έκδοση με τον τετρακύλινδρο κινητήρα των 2.0 λίτρων και τους 300 ίππους, οι οποίοι καταλήγουν στους πίσω τροχούς μέσα από ένα αυτόματο κιβώτιο. Με τον τετρακύλινδρο κινητήρα, η F-Type μπορεί να φτάσει να κοστίζει έως 107.979 € στην κορυφαία έκδοση R-Dynamic Black.

Δείτε ακόμη: Οδηγούμε το Jaguar F-Type R Convertible των 575 ίππων

Όποιος ψάχνει για κάτι ακόμη ακριβότερο, η Jaguar F-Type R είναι… πρόθυμη να βοηθήσει. Στην Convertible εκδοχή (cabrio), το θηρίο με τον V8 κινητήρα των 5.0 λίτρων και τους 575 ίππους, κοστίζει 199.938 €. Ούτε καν 200.000 €! Να πούμε ότι στην περίπτωση αυτή, η ισχύς καταλήγει και στους τέσσερις τροχούς και δεν υπάρχει δυνατότητα πισωκίνητης διαμόρφωσης. Η ισχυρότερη πισωκίνητη F-Type αποδίδει 450 ίππους, επίσης από έναν V8 των 5.0 λίτρων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...