Fuel Pass 2: Πώς η τιμή της βενζίνης «κέρδισε» τον... Σασμό!

Τα αποτελέσματα της Google για το 2022 έδειξαν ότι το Fuel Pass 2 εντάχθηκε στις πλέον δημοφιλείς αναζητήσεις, κυριαρχώντας στα trends του έτους.

  • -
  • -

Οι τιμές των καυσίμων είναι πάντα ένα επίκαιρο θέμα, όμως το 2022 το συζητήσαμε πάρα πολύ, λόγω των εξωφρενικών αυξήσεων που βιώνουμε. Πιστοποιήθηκε και από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε η Google, καθώς η αναζήτηση “Fuel Pass 2” ήταν από τις πλέον δημοφιλείς. Στην λίστα των Google Trends για το 2022, κατάφερε να πιάσει την κορυφή μιας ενότητας, αφήνοντας πίσω του πολλά ακόμη… Pass (Edupass, Power Pass κλπ) αλλά και lifestyle αναζητήσεις, όπως το πολύ δημοφιλές τηλεοπτικό σήριαλ «Σασμός».

Σε ποια περιοχή της Ελλάδας «ξεψάχνισαν» το Fuel Pass 2;

Σέρρες, Εύβοια και Βόρεια Πελοπόννησος έψαξαν πολύ για το Fuel Pass 2, όπως και η Τήνος, τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και η Κρήτη. Φυσικά, Αττική και Θεσσαλονίκη είχαν επίσης πάρα πολλές αναζητήσεις για το συγκεκριμένο θέμα, ενώ οι πιο… αδιάφοροι ήταν οι κάτοικοι της Λακωνίας, της Μεσσηνίας και των Δωδεκανήσων, μέρη τα οποία είχαν τον χαμηλότερο δείκτη αναζητήσεων. Την ίδια ώρα, οι χρήστες της Google αναζήτησαν και λεπτομέρειες σχετικές με το Fuel Pass 2, ρωτώντας πως θα κάνουν την αίτηση, τα κριτήρια για την έγκριση του αιτήματος και διάφορα ακόμη. Η κορύφωση του ενδιαφέροντος ήρθε στις αρχές Αυγούστου, με το σχετικό διάγραμμα να «πιάνει» κορυφή.

Οι πιο περίεργες αναζητήσεις για το 2022

Φυσικά, όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, υπήρχαν πολλές… περίεργες αναζητήσεις. Για παράδειγμα, πολύς κόσμος έψαξε «Γιατί δεν τρώω πια χταπόδια» και «Γιατί σκότωσε τα παιδιά της η Μήδεια», ενώ πάρα πολλοί είχαν την απορία «Γιατί ιδρώνω πολύ». Κάποιοι δυσκολεύτηκαν αρκετά με την απώλεια βάρους και έψαξαν «Γιατί δεν χάνω κιλά», άλλοι απόρησαν που η Βασίλισσα Ελισσάβετ δεν είχε επισκεφθεί ποτέ την Ελλάδα και έκαναν τη σχετική αναζήτηση («Γιατί η Βασίλισσα Ελισάβετ δεν έχει έρθει στην Ελλάδα») και τέλος, οι περισσότερες αναζητήσεις είχαν να κάνουν με κάτι που είναι πραγματικά άξιο απορίας: «Γιατί γίνεται πόλεμος».

Δείτε ακόμη: Επιδότηση ρεύματος - Τι ισχύει για τους κατόχους ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Τα πρόσωπα του 2022

Η Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται ότι απασχόλησε περισσότερο τις αναζητήσεις προσώπων για το 2022. Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου το ίδιο, όπως και η Σοφία Χατζηπαντελή. Η μεταγραφή του James Rodriguez στον Ολυμπιακό προφανώς έπαιξε τον ρόλο της και πολλοί αναζήτησαν το ιστορικό του Κολομβιανού άσσου, ενώ στο τέλος της δεκάδας βρίσκουμε και το όνομα του Βαλάντη, ο οποίος είχε να βρεθεί στην… καρδιά της επικαιρότητας μάλλον από τα τέλη του ’90, όταν τραγουδούσε το «Ασανσέρ» και το «Σε ένα χαρτάκι έγραψα». Φέτος, συμμετείχε στο Survivor, οπότε το όνομά του έπαιξε πολύ.

Δείτε εδώ όλες τις κορυφαίες αναζητήσεις στη Google για το 2022

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...