Τι είναι το FIAT Metaverse Store;

Η Fiat πρωτοπορεί και πάλι! Αυτή τη φορά με το FIAT Metaverse Store, υιοθετώντας τις τεχνολογίες του μέλλοντος σήμερα

  • -
  • -

Για όσους δεν γνωρίζουν, το περιβάλλον metaverse θεωρείται ότι θα αποτελεί την εξέλιξη του Internet, όπου οι άνθρωποι θα μπορούν να ζουν και να αλληλοεπιδρούν όπως στην πραγματική ζωή, αλλά μέσα από ένα ψηφιακό δίκτυο εικονικών κόσμων. Πρόκειται για τη σύνδεση όλων των ψηφιακών κόσμων/τεχνολογιών (internet, επαυξημένη πραγματικότητα, ψηφιακά νομίσματα, κτλ.) σε μια εικονική διάσταση που δημιουργεί μια νέα πραγματικότητα. H FIAT με το Metaverse Stoer φέρνει την Ιταλική μάρκα στην πρωτοπορία αυτής της νέας τεχνολογίας, όπου ο ψηφιακός κόσμος συναντιέται με την πραγματικότητα για μια νέα, ακόμα πιο άνετη και πρακτική εμπειρία για τον αγοραστή. Σημείο κλειδί συνεχίζει να αποτελεί ο ανθρώπινος παράγοντας,  μέσω του FIAT Product Genious που είναι εκπαιδευμένος ώστε να δίνει απάντηση στις ερωτήσεις των πελατών.

Δείτε ακόμη: FIAT 500 3+1. Σε τι διαφέρει από το κανονικό; 

Στο περιβάλλον του FIAT Metaverse Store ο πελάτης μπορείς να ανακαλύψει το αυτοκίνητο που τον ενδιαφέρει μέσω ψηφιακών μοντέλων υψηλής ανάλυσης, να μάθει περισσότερες πληροφορίες για την ηλεκτροκίνηση, αλλά και να δοκιμάσει τις λειτουργίες του προηγμένου συστήματος πολυμέσων που εφοδιάζει το αμιγώς ηλεκτρικό FIAT 500. Μπορεί ακόμα να διαμορφώσει το αυτοκίνητο σύμφωνα με τις προτιμήσεις του, αλλά και να ζήσει μια εικονική εμπειρία οδήγησης με το αυτοκίνητό του στην πίστα που βρίσκεται στην οροφή του ιστορικού εργοστασίου του Lingotto στο Τορίνο.

Δείτε ακόμη: Δοκιμάζουμε το ηλεκτρικό FIAT 500e

Με το FIAT Metaverse Store που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη Microsoft και την Touchcast -κορυφαία εταιρεία στο χώρο του metaverse- η μάρκα συνεχίζει το ταξίδι της προς τη νέα εποχή της αυτοκίνησης, όπου η εμπειρία του πελάτη αποτελεί την κορυφαία προτεραιότητα. Τέλος, η διαδικτυακή εμπειρία συμπληρώνεται ιδανικά με την πραγματική εμπειρία οδήγησης που μπορεί να κάνει ο ενδιαφερόμενος στον πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο διανομέα της FIAT.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...