5 Kia χωρίς Τέλη Κυκλοφορίας

Η κορεατική μάρκα που έχει εξελιχθεί σε μέλος της premium κατηγορίας έχει τουλάχιστον μία πρόταση που να μην πληρώνει Τέλη, για όλα τα γούστα.

  • -
  • -

Η Kia έχει κάνει τεράστια άλματα μέσα στα τελευταία χρόνια, ώστε να καταφέρει σήμερα να βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων των αγοραστών. Προσφέροντας συνεχώς δελεαστικά και ολοκληρωμένα σύνολα που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τον ανταγωνισμό, έχει χτίσει το δικό της όνομα στην αυτοκινητοβιομηχανία. Και γιατί όχι άλλωστε αφού έχουμε να κάνουμε με μία αξιόπιστη μάρκα, της οποίας τα προϊόντα καταφέρνουν να συνδυάσουν χαρακτηριστικά όπως ποιότητα, μοντέρνα σχεδίαση, πλούσιο εξοπλισμό, άνεση και οικονομία, ενώ ταυτόχρονα καταφέρνουν να έχουν καλό δείκτη τιμής-αξίας..

Στη λίστα που ακολουθεί όμως θα παραμερίσουμε για λίγο την πλειοψηφία των πλεονεκτημάτων που φέρουν τα μοντέλα της κορεατικής μάρκας. Αυτό γιατί η μοναδική προϋπόθεση για να βρεθεί ένα Kia στην λίστα που ακολουθεί είναι να έχει μηδενικά τέλη κυκλοφορίας. Όλοι οι ιδιοκτήτες οχημάτων κάθε χρόνο, έχουν στο μυαλό τους το έξοδο για τα Τέλη, οπότε ένα αυτοκίνητο που το σχετικό ειδοποιητήριο γράφει ένα στρογγυλό… μηδέν, είναι μεγάλη ανακούφιση. Φυσικά υπάρχουν πολλά ακόμη προνόμια, όπως η ελεύθερη είσοδος στον Δακτύλιο της Αθήνας και η πολύ μικρή κατανάλωση βενζίνης. Πάμε να τα δούμε με σειρά μεγέθους.

1. Kia Picanto – Αυτοκίνητο πόλης

picanto

Το λιλιπούτειο αλλά εξαιρετικά ολοκληρωμένο Picanto αποτελεί την οικονομικότερη πρόταση στον κατάλογο της Kia που φέρει μηδενικά Τέλη Κυκλοφορίας. Με τιμές που ξεκινούν από μόλις 14.390 €, μπορείτε να αποκτήσετε το Kia Picanto με μοτέρ 1.000 ή 1.200 κυβικών και απόδοση 67, 84 και 100 ίππους, ξενοιάζοντας παράλληλα από το άγχος των Τελών, καθώς το μοντέλο πόλης της κορεατικής μάρκας δεν ξεπερνάει τα  122 gr CO2/km σε όποια έκδοση κι αν το πάρετε. Πατήστε εδώ για περισσότερα.

Δείτε ακόμη: Δοκιμάζουμε το νέο πλήρως υβριδικό Kia Niro

2. Kia Stonic – Το crossover πόλης

stonic

Το Stonic καταφέρνει να συνδυάσει τα καλά ενός αρκετά compact μοντέλου όπως είναι τα supermini, με τον πολυπόθητο crossover χαρακτήρα. Άνετο αλλά ταυτόχρονα και φιλικό προς το περιβάλλον το Stonic συνδυασμένο με κινητήρες 100 και 120 ίππων απαλλάσσεται και από το άγχος των Τελών χάρη στις χαμηλές εκπομπές CO2. Οι τιμές για τις συγκεκριμένες εκδόσεις ξεκινούν από τις 19.840 €. Πατήστε εδώ για περισσότερα.

3. Kia XCeed Μικρομεσαίο

xceed

Το Kia XCeed από τότε που παρουσιάστηκε, έφερε μια νέα πνοή στην κατηγορία των crossover. Το ανανεωμένο xceedXCeed διατίθεται και ως plug-in υβριδικό συνδυάζοντας έναν βενζινοκινητήρα 1,6 λίτρων με ένα ηλεκτρικό μοτέρ για να αποδώσει 141 ίππους. Το συγκεκριμένο σύνολο χαρίζει την δυνατότητα αμιγώς ηλεκτρικής κίνησης, επιτρέποντας έτσι στο XCeed να καταναλώνει μόλις 1,4 lt/100km και να εκπέμπει 32 gr CO2/km. Οι τιμές για το XCeed PHEV ξεκινούν από τις 37.990 €. Πατήστε εδώ για περισσότερα.

4. Kia Niro – Οικογενειακό crossover

niro

Χάρη στην υβριδική τεχνολογία μπορείτε να αποκτήσετε ένα πλήρως ανανεωμένο μοντέλο, ικανό να χωρέσει όλη την οικογένεια που ταυτόχρονα όμως δεν πληρώνει Τέλη Κυκλοφορίας. Το Kia Niro, τόσο σαν full hybrid αλλά και σαν plug-in hybrid, με αποδόσεις 141 και 183 ίππους, αντίστοιχα, έχει μηδενικά Τέλη, με τις τιμές να ξεκινούν  από τις 33.690 € για το HEV και 41.490 € για το PHEVΠατήστε εδώ για περισσότερα σχετικά με την full hybrid έκδοση και εδώ για την plug-in hybrid.

5. Kia Sportage – Οικογενειακό τετρακίνητο SUV

Sportage

Το Kia Sportage στην Plug-in υβριδική του έκδοση, είναι αρκετά ακριβότερο από τα υπόλοιπα αυτοκίνητα της λίστας, αλλά δικαιολογημένα. Ξεκινά από τις 49.990 €, αλλά σε αυτή την τιμή παίρνετε ένα άνετο οικογενειακό SUV 265 ίππων με τετρακίνηση, αυτόματο κιβώτιο, πλούσιο εξοπλισμό και χάρη στην υβριδική τεχνολογία μπορεί να κάνει σχεδόν όλες τις καθημερινές μετακινήσεις αμιγώς ηλεκτρικά χωρίς να κάψει στάλα βενζίνης. Σύμφωνα με την Kia η ηλεκτρική αυτονομία του μοντέλου αγγίζει εντός πόλης τα 78 km, ενώ λόγω πολύ χαμηλών εκπομπών CO2 φυσικά δεν πληρώνει και Τέλη Κυκλοφορίας. Πατήστε εδώ για περισσότερα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...