B-SUV με μεγάλους χώρους, μηδενικά Τέλη Κυκλοφορίας και τιμή 20.240 € - Ποιο είναι;

Με πλούσια γκάμα αποδοτικών κινητήρων, δυνατότητα επιλογής ανάμεσα χειροκίνητο και αυτόματο κιβώτιο και πορτμπαγκάζ 411 lt.

  • -
  • -

Στην ανταγωνιστική κατηγορία των B-SUV, οι κατασκευαστές πασχίζουν ώστε να παραμένουν πάντα επίκαιροι, με ενδιαφέρουσες προτάσεις οι οποίες θα καλύψουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσοστό των αγοραστών. Η έλλειψη πρώτων υλών και η συνεχόμενη αύξηση των τιμών δεν κάνουν εύκολο το έργο τους να παράγουν ελκυστικά μοντέλα με χαμηλό κόστος, αλλά και πάλι κάποιες εταιρίες τα καταφέρνουν περίφημα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το μοντέλο που θα δείτε παρακάτω. Αποτελεί το νεότερο μέλος στην γκάμα του κατασκευαστή του που κατατάσσεται στο segment των B-SUV, συνδυάζοντας τις compact διαστάσεις, με άνετο εσωτερικό και μεγάλο χώρο αποσκευών (411 lt), ενώ ταυτόχρονα προσφέρεται με αποδοτικά κινητήρια σύνολα χωρίς να έχει αυξημένο κόστος απόκτησης.

Για την ακρίβεια έχουμε να κάνουμε με ένα crossover το οποίο αν συνδυαστεί με οποιοδήποτε κινητήριο σύνολο 100 ή 120 ίππων, μπορεί να χαρίσει στον ιδιοκτήτη του το δώρο των μηδενικών Τελών Κυκλοφορίας, χάρη στις χαμηλές εκπομπές ρύπων. Αυτό βέβαια θα συμβεί μόνο αν επιλεχθούν οι φθηνότερες εκδόσεις εξοπλισμού, οι οποίες έχουν και χαμηλότερο βάρος. Όχι πως θα αποτελέσει πρόβλημα, καθώς από την βασική του κιόλας έκδοση παρέχει πληθώρα ανέσεων και τεχνολογιών.

Συνολικά συνδυάζεται με κινητήρες που ξεκινούν από τους 84 ίππους και φτάνουν τους 120 ίππους, ενώ διαθέσιμο είναι και με ήπια υβριδική τεχνολογία. Το μικρότερο μοτέρ των 84 ίππων μπορεί να μην έρχεται με μηδενικά Τέλη αλλά έχει το προνόμιο της χαμηλής τιμής απόκτησης. Πόσο χαμηλή; Ξεκινά από τις 18.840 €!

Φυσικά τόση ώρα αναφερόμαστε στην έξυπνη επιλογή που ακούει στο όνομα Hyundai Bayon. Το μικρό crossover της κορεατικής μάρκας που συνδυάζει τα εξαιρετική ποιότητα, απόδοση, εξοπλισμό, χώρους και χαμηλή τιμή. Πατήστε εδώ για να δείτε πληροφορίες όπως τεχνικά χαρακτηριστικά, επιδόσεις και εξοπλισμό για ολόκληρη την γκάμα του B-SUV της Hyundai.

bayon

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...