Top 10 Μοντέλα 21–27 Νοεμβρίου

Top 10 Μοντέλα 21–27 Νοεμβρίου

Τα SUV βρίσκονται στην κορυφή του ενδιαφέροντος του κοινού και η λίστα με τα Top 10 μοντέλα του GOCAR αντανακλά ακριβώς αυτή την τάση.

  • -
  • -

Αρκετές αλλαγές θέσεων σημειώθηκαν αυτή την εβδομάδα στη λίστα με τα 10 μοντέλα που τράβηξαν το ενδιαφέρον σας περισσότερο από τα άλλα, την οποία διατηρεί το GOCAR και δημιουργείται αυτόματα με βάση τις επισκέψεις των χρηστών.

Στην κορυφή της λίστας παρέμεινε το Toyota Yaris Cross το οποίο βρίσκεται σταθερά στην πρώτη θέση εδώ και 15 εβδομάδες, με εξαίρεση εκείνη στις 31 Οκτωβρίου – 6 Νοεμβρίου όταν η πρωτιά είχε περάσει στην Alfa Romeo Tonale.

Στη δεύτερη θέση της κατάταξης συναντάμε το Nissan Qashqai το οποίο σημείωσε σημαντική άνοδο, ενώ στην τρίτη θέση του «βάθρου» βρίσκεται το Hyundai Tucson, το οποίο είναι το πρώτο από τα τρία μοντέλα της εταιρείας που θα συναντήσουμε.

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Στην τέταρτη θέση κατάφερε να βρεθεί το μοναδικό μοντέλο της λίστας που δεν έχει SUV χαρακτηριστικά, το Toyota Yaris, μπροστά από τα Suzuki Vitara και Suzuki S-Cross που σκαρφάλωσαν στις θέσεις 5 και 6, αντίστοιχα.

Το δεύτερο μοντέλο της Hyundai είναι το Kona στη θέση 7, με το CUPRA Formentor όγδοο και το Bayon, το τελευταίο από τα τρία Hyundai στη θέση 9. Την πρώτη δεκάδα κλείνει το μοναδικό μοντέλο που αποτελεί νέα είσοδο στη λίστα, το Mazda CX-5.

Και μην ξεχνάτε, στο μενού ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...