Όλα όσα γνωρίζουμε για το νέο μικρό SUV της Toyota

Η Toyota ετοιμάζει δεύτερο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο και δίνει πολλά στοιχεία στη δημοσιότητα μέσω ενός πρωτότυπου. Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά.

  • -
  • -

Στην έκθεση αυτοκινήτου του Λος Άντζελες η Toyota παρουσίασε το bZ Compact SUV Concept. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο το οποίο δεν απέχει πολύ από την τελική έκδοση παραγωγής. Σκοπός του είναι να δώσει κάποιες πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά που θα έχει το μοντέλο που θα δούμε στους δρόμους.

Ένα σημείο στο οποίο εστιάζει η Toyota είναι ότι η σχεδίαση του αυτοκινήτου είναι αρκετά σφηνοειδής. Με αυτόν τον τρόπο από τη μία μειώνονται οι αεροδυναμικές αντιστάσεις και από την άλλη η εικόνα που αποπνέει είναι πιο δυναμική. Σε αυτό το κομμάτι παίζουν ρόλο και οι τροχοί που είναι τοποθετημένοι στα άκρα του αμαξώματος, με αποτέλεσμα οι πρόβολοι να είναι αρκετά μικροί.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/596a145c3f54bfcee3a99ebcc24b1982.jpg

Στο εσωτερικό η οικολογική φύση του μοντέλου γίνεται περισσότερο έντονη καθώς έχουν χρησιμοποιηθεί υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, όπως στα καθίσματα που συνδυάζουν ανακυκλωμένες και φυτικές πρώτες ύλες. Φυσικά το μάτι θα σταθεί στο τιμόνι τύπου yoke. Είναι μια αλλαγή την οποία η Toyota σκοπεύει να φέρει το επόμενο διάστημα και στο πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της, το bZ4X. Όσο για τις οθόνες, αυτές είναι δύο, σχεδόν όλες οι λειτουργίες του αυτοκινήτου εκτελούνται μέσω αυτών και είναι κυρτές.

Δείτε ακόμα: Οδηγούμε το Toyota bZ4X - Είναι το καλύτερο οικογενειακό ηλεκτρικό SUV;

H Toyota ανέφερε ότι μέσα στον Δεκέμβριο θα κάνει περισσότερες πληροφορίες διαθέσιμες στο κοινό.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...