Τα 5 πιο φτηνά καινούργια αυτοκίνητα το 2022

Αυτά είναι τα πέντε φθηνότερα μοντέλα που μπορείτε να βρείτε σήμερα στην ελληνική αγορά.

  • -
  • -

Ψάχνεις για καινούργιο αυτοκίνητο και σε όποια αντιπροσωπεία κι αν κοιτάξεις, οι τιμές σου φαίνονται απλησίαστες. Εκεί που κάποτε με 15.000 ευρώ αγόραζες ένα supermini με πλούσιο εξοπλισμό, πλέον δυσκολεύεσαι να βρεις αυτοκίνητο πόλης που να ξεκινά κάτω από το φράγμα των 15.000 €. Ευτυχώς όμως, στην ελληνική αγορά κυκλοφορούν πολλά και ενδιαφέροντα μοντέλα. Οι κατασκευαστές προσφέρουν μια πολύ πλούσια γκάμα οχημάτων, καλύπτοντας κάθε απαίτηση των υποψηφίων αγοραστών και κάθε βαλάντιο.

Για όσους λοιπόν ψάχνουν τις οικονομικότερες επιλογές της αγοράς, συγκεντρώσαμε παρακάτω τα 5 φθηνότερα μοντέλα για να διαλέξετε. Τα αυτοκίνητα που ακολουθούν ξεκινούν από μόλις 12.850 € και δεν ξεπερνούν τις 15.000 € στην βασική τους έκδοση.

Mitsubishi SpaceStar - 12.850 spacestar

Θέλετε ένα μοντέρνο αυτοκίνητο πόλης με πρακτικό εσωτερικό, κορυφαία ασφάλεια και εξαιρετική απόδοση; Ένα αυτοκίνητο που ελίσσεται και παρκάρει εύκολα, είναι απολαυστικό στην οδήγηση και εξαιρετικά οικονομικό στη χρήση; Το νέο Mitsubishi Space Star είναι ο ιδανικός σας σύντροφος.

Διαβάστε την δοκιμή του Mitsubishi Space Star 1.2 CVT

Kia Picanto - 13.690 €
kia picanto lista

Δυναμική σχεδίαση, οικονομία, ευελιξία, συμπεριφορά μεγαλύτερου αυτοκινήτου, πλήρης εξοπλισμός και ανέσεις. Συν την ασφάλεια που παρέχει η εργοστασιακή εγγύηση 7 ετών. Τι άλλο να ζητήσεις κανείς από ένα αυτοκίνητο πόλης;

Δείτε αναλυτικά όλες τις εκδόσεις του Kia Picanto

Hyundai i1014.090 €
hyundai i10 lista

Πρωταγωνιστεί στο A-Segment και όχι άδικα. Με μοντέρνα εμφάνιση, εξαιρετικό φινίρισμα στο εσωτερικό, πλούσιο εξοπλισμό και άκρως αποδοτικό μοτέρ, δικαιολογημένα έχει γίνει ανάρπαστο. 

Δείτε όλες τις εκδόσεις του Hyundai i10

FIAT Panda - 14.180 €
fiat panda lista

Παραμένει ένα από τα πιο καλοπουλημένα compact αυτοκίνητα, προβάλλοντας την εξαιρετική σχέση αξίας/τιμής και την αντοχή. Διατηρείται χρόνια στην επικαιρότητα και πλέον φέρει mild hybrid τεχνολογία, εξασφαλίζοντας χαμηλότερη κατανάλωση.

Διαβάστε τη δοκιμή του Fiat Panda Cross 1.0 Hybrid

Toyota Aygo Χ - 14.770 €aygox

Ξεχωρίζει από το πλήθος. Σπιρτόζικο, ευέλικτο,συμπαγές και τώρα και με crossover χαρακτηριστικά, το Aygo Χ κινείται με άνεση και άποψη μέσα στα στενά δρομάκια, είτε εντός είτε εκτός δρόμου. Με ιπποδύναμη 72 hp και κατανάλωση από 4,8 λτ./100χλμ., η οδήγηση στην πόλη γίνεται απόλαυση.

Δείτε όλη την γκάμα του νέου Toyota Aygo X

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...