Ποια είναι η διαδικασία απόκτησης αυτοκινήτου με leasing;

Είναι πλέον γνωστό ότι η απόκτηση αυτοκινήτου μέσω leasing απευθύνεται και σε ιδιώτες. Είναι εύκολη ή πολύπλοκη η διαδικασία σύναψης του συμβολαίου;

  • -
  • -

Το leasing αυτοκινήτου κερδίζει συνεχώς έδαφος απέναντι στις κλασικές πωλήσεις νέων μοντέλων. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη υπηρεσία που ο πελάτης πληρώνει ένα σταθερό μηνιαίο ποσό και η εταιρεία που την παρέχει, αναλαμβάνει όλα τα έξοδα του αυτοκινήτου, εκτός των καυσίμων! Η ξεγνοιασιά που συνεπάγεται το leasing αλλά και το σταθερό μηνιαίο ποσό, που δεν επηρεάζεται από τυχόν βλάβες ή ατυχήματα, έχει αρχίσει να ενδιαφέρει και πολλούς ιδιώτες. Όμως, ένα ερώτημα που προκύπτει συχνά, είναι το αν η διαδικασία μίσθωσης είναι πιο πολύπλοκη ή πιο απλή από την αγορά ενός αυτοκινήτου.

Τι πρέπει να κάνω για να πάρω αυτοκίνητο με leasing;

Η FlexCar ακολουθεί μια πολύ απλή διαδικασία για την απόκτηση ενός αυτοκινήτου με leasing. Μπαίνοντας στην πλατφόρμα της εταιρείας, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να δει τα άμεσα διαθέσιμα προς μίσθωση αυτοκίνητα και να επιλέξει εκείνο που ταιριάζει στις ανάγκες του. Κατόπιν, θα ζητηθεί από τον ενδιαφερόμενο η επισύναψη ενός αντιγράφου ή μιας φωτογραφίας της ταυτότητάς του, το δίπλωμα οδήγησης και ένα εκκαθαριστικό εφορίας. Η FlexCar θα προχωρήσει σε έλεγχο των στοιχείων και εφόσον εγκριθεί το αίτημα, θα ζητηθεί η ηλεκτρονική πληρωμή του πρώτου μισθώματος. Αυτό ήταν! Σε λίγες μέρες ο πελάτης θα παραλάβει το νέο του αυτοκίνητο.

Τι να προσέξω όταν διαλέγω αυτοκίνητο για leasing;

Ένας ιδιώτης που ενδιαφέρεται να αποκτήσει αυτοκίνητο μέσω leasing θα πρέπει να καταλήξει στο μοντέλο που ταιριάζει τέλεια στις ανάγκες του. Ωστόσο, μια συνηθισμένη «παγίδα» έχει να κάνει με το κόστος του μηνιαίου μισθώματος. Ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να διαλέξει όχημα το οποίο θα μπορεί να πληρώνει εύκολα. Το γεγονός ότι δεν υπάρχει κανένα άλλο έξοδο για το όχημα εκτός του καυσίμου (ή του ρεύματος, αν μισθωθεί ηλεκτρικό) δεν πρέπει να τον «παρασύρει» και να διαλέξει ένα μοντέλο που θα τον δυσκολέψει στην πληρωμή.

Ευτυχώς η FlexCar έχει πολλές αξιόλογες προτάσεις ποιοτικών μοντέλων που καλύπτουν ευρεία γκάμα αναγκών, σε συμφέρουσες τιμές. Μάλιστα, δίνεται η επιλογή αν ο πελάτης θέλει να πληρώσει προκαταβολή ή όχι! Πολλές φορές, ανακοινώνονται και ακόμη πιο δελεαστικές προτάσεις, χάρη στις προσφορές που παρουσιάζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Η FlexCar είναι ιδανική εταιρεία για τους ιδιώτες που ενδιαφέρονται για leasing, καθώς δεν δεσμεύει με κανέναν τρόπο τον πελάτη.

Έτσι, αποτελεί την ιδανική λύση για όποιον δεν θέλει δεσμεύσεις και… penalty σε περίπτωση που αποφασίσει να τερματίσει το συμβόλαιο νωρίτερα από το προβλεπόμενο. Με τη FlexCar, η επιστροφή του αυτοκινήτου μπορεί να γίνει όποτε το θελήσει ο πελάτης. Υπάρχει η δυνατότητα αντικατάστασης του οχήματος, αν τελικά προτιμηθεί ένα άλλο διαφορετικής κατηγορίας, ενώ δίνεται επιλογή εξαγοράς του αυτοκινήτου σε οποιαδήποτε στιγμή, σε τιμή καλύτερη από τα δεδομένα της αγοράς.

Δείτε με ένα κλικ εδώ τη μεγάλη γκάμα αυτοκινήτων της FlexCar και διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...