Top 10 Μοντέλα 14–20 Νοεμβρίου

Top 10 Μοντέλα 14–20 Νοεμβρίου

Με εννέα crossover – SUV και μόνο ένα… συμβατικό μοντέλο «έκλεισε» η κορυφαία δεκάδα μοντέλων και αυτή την εβδομάδα στο GOCAR.

  • -
  • -

Η δεκάδα με τα κορυφαία μοντέλα κάθε εβδομάδας, συνήθως έχει αρκετές ανακατατάξεις, κάτι που επιβεβαιώνεται και αυτή την εβδομάδα! Την κορυφή της λίστας κρατάει δυνατά και διατηρεί για ακόμη μια φορά το Toyota Yaris Cross. Το B-SUV της ιαπωνικής μάρκας γνωρίζει ιδιαίτερη απήχηση και ο κόσμος ψάχνει συνεχώς τις εκδόσεις, τον εξοπλισμό και τις τιμές του. Στη δεύτερη θέση της κατάταξης βρέθηκε το Hyundai Tucson, το οικογενειακό SUV που είχε πέσει μερικές θέσεις στα προηγούμενα Top 10, αλλά επανήλθε δυναμικά.

Το «κλείσιμο» του βάθρου γίνεται από το Toyota Yaris, το διαχρονικό best seller της ελληνικής αγοράς, το μοναδικό μη SUV αυτής της λίστας και ένα από τα μοντέλα που ψάχνει πάρα πολύς κόσμος, εμπιστευόμενος την απαράμιλλη αξιοπιστία του και την ελάχιστη κατανάλωση καυσίμου των υβριδικών εκδόσεων. Λίγο έξω από την τριάδα βρίσκεται ένα πολύ δυνατό ζευγάρι: το Suzuki Vitara και το Suzuki S-Cross. Τα δύο δημοφιλή μοντέλα της ιαπωνικής φίρμας καταλαμβάνουν τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα.

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Πρόκειται για δύο εξαιρετικές value for money επιλογές, με δυνατότητα συνδυασμού με τετρακίνηση αλλά και full hybrid εκδόσεων. Έκτο «τερμάτισε» το Nissan Qashqai, το αυτοκίνητο που σύστησε τον περισσότερο κόσμο με την crossover κατηγορία, ενώ έβδομο «πάρκαρε» το επίσης πολύ… hot Cupra Formentor με το δυναμικό design και την ευχάριστη οδική συμπεριφορά. Το Hyundai Kona, παρά την… ηλικία του συνεχίζει να ενδιαφέρει πολύ το κοινό, οπότε πλασαρίστηκε όγδοο και η Alfa Romeo Tonale είναι ένατη, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι το premium ιταλικό C-SUV έχει απήχηση και μάλιστα, μεγάλη.

Την τελευταία θέση του Top 10 κατέλαβε το Hyundai Bayon, ένα εξαιρετικά ικανό crossover με μεγάλο χώρο αποσκευών, πολύ καλή τιμή και κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού. Η ύπαρξη του Bayon στη λίστα δίνει και ένα ακόμη πολύτιμο τρόπαιο στη Hyundai: τον τίτλο της μοναδικής εταιρείας που διαθέτει τρία διαφορετικά μοντέλα στο Top 10 του GOCAR!

Και μην ξεχνάτε, στο μενού ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...