Μεγάλο οικογενειακό SUV με 165 PS, χώρο αποσκευών 506 lt και τιμή 29.400 € - Ποιο είναι;

Το ξεχωριστό premium SUV διατίθεται σε μια πλήρη γκάμα, με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, σε δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις.

  • -
  • -

To μοντέλο που έχουμε επιλέξει σήμερα ίσως να αποτελεί το κρυφό διαμάντι μεταξύ των οικογενειακών crossover. Πρόκειται για ένα premium μέλος της διασημότερης κατηγορίας της αγοράς, αυτής των SUV, το οποίο έχει προσαρμοστεί στις ανάγκες του σήμερα και προσφέρει όλα όσα μπορεί να ζητήσει ένας μοντέρνος οικογενειάρχης με αρχική τιμή που μπορεί να ανταγωνιστεί ακόμη και μοντέλα μικρότερου segment.

Διαθέσιμο με 2λιτρα βενζινοκίνητα σύνολα από 165 μέχρι 194 ίππους, και με 150 μέχρι 184 ίππους στις diesel επιλογές, αλλά και κίνηση στους εμπρός ή και στους τέσσερις τροχούς, δεν πρόκειται να αφήσει κανέναν αγοραστή ανικανοποίητο. Για τώρα εμείς θα εστιάσουμε στην βασική έκδοση βενζίνης των 165 ίππων, η οποία ξεκινά μάλιστα και από άκρως δελεαστική τιμή. Με κόστος από 29.378 , παίρνεις ένα ευρύχωρο, οικογενειακό SUV εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα στοιχεία που μπορεί να ζητήσεις.

Αρχικά ο χώρος αποσκευών των 506 λίτρων θα φροντίσει για όλα σας τα υπάρχοντα. Στην συνέχεια η βασική έκδοση αν και φθηνή, παρέχει πλούσιο εξοπλισμό όπως οθόνη για το infotainment 8”, φώτα τεχνολογίας LED, ηλεκτρικούς καθρέπτες, προγράμματα οδήγησης, καθώς και πληθώρα συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας.

Τόση ώρα αναφερόμαστε φυσικά στην τελευταία γενιά του Mazda CX-5 η οποία καταφέρνει να συνδυάσει τον premium χαρακτήρα που έχει υιοθετήσει η μάρκα με ένα πολύ οικονομικό και ολοκληρωμένο πακέτο.

Πατήστε εδώ για να δείτε όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων για την βασική έκδοση G165 Prime-Line των 29.378 €, ενώ κάνοντας κλικ εδώ μπορείτε να δείτε της αντίστοιχες πληροφορίες και για την υπόλοιπη γκάμα του ιαπωνικού μοντέλου με κινητήρια σύνολα βενζίνης και diesel.

mazda_cx-5

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...