Στην Ελλάδα το SEAT Leon FR 1.5 TSI με 130 PS – Δείτε την τιμή

Το επίπεδο εξοπλισμού FR με την διακριτικά σπορ εμφάνιση θα είναι διαθέσιμο και σε μια πιο προσιτή έκδοση του SEAT Leon, με τον τετρακύλινδρο turbo 1.5 TSI των 130 ίππων.

  • -
  • -

H SEAT λάνσαρε νέο τιμοκατάλογο στην ελληνική αγορά και μεταξύ των διαφορών που παρατηρούμε στις τιμές, εντοπίζονται δύο καινούργιες και πολύ ενδιαφέρουσες εκδόσεις στην γκάμα του SEAT Leon. Πρόκειται για τις FR και FR PLUS, κωδικοί γνώριμοι για το ισπανικό μικρομεσαίο, όμως η διαφορά είναι ότι πλέον είναι διαθέσιμες και με τον τετρακύλινδρο turbo βενζινοκινητήρα 1.5 TSI των 130 ίππων.

Μέχρι πρότινος, Leon FR και Leon FR PLUS μπορούσες να αγοράσεις μόνο με την ισχυρότερη εκδοχή του 1.5 TSI (ή ήπια υβριδικό 1.5 eTSI και αυτόματο DSG7), στους 150 ίππους, αλλά και με τον επίσης τετρακύλινδρο turbo 2.0 TSI των 190 ίππων. Πλέον η συνύπαρξη των εκδόσεων με τη διακριτικά σπορ εμφάνιση, μαζί με τον κινητήρα των 130 ίππων, καθιστούν πιο προσιτή την επιλογή τους καθώς οι τιμές ξεκινούν από τις 24.190 € και απο 25.690 € για την FR PLUS.

Τι διαφορές έχει το SEAT Leon FR με 130 ίππους;

Εκτός από την ιπποδύναμη, ο αγοραστής θα πρέπει να γνωρίζει ότι υπάρχουν μερικές ακόμη, μικρές ή και μεγαλύτερες διαφορές της έκδοσης FR με 130 ίππους, σε σύγκριση με τις ισχυρότερες των 150 ή 190 ίππων.

Για παράδειγμα, προσφέρεται αποκλειστικά με 6άρι χειροκίνητο σασμάν και όχι με το αυτόματο διπλού συμπλέκτη DSG των επτά σχέσεων. Επίσης, η ανάρτηση στον πίσω άξονα δεν διατηρεί τη διάταξη πολλαπλών συνδέσμων των ισχυρότερων FR. Αντί αυτών, συναντάμε ημιάκαμπτο άξονα.

Όλη η υπόλοιπη γκάμα του SEAT Leon παραμένει ανεπηρέαστη σε επίπεδο εκδόσεων, με μερικές αλλαγές στις τιμές τους. Δείτε εδώ τον αναλυτικό τιμοκατάλογο της SEAT.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...