Ποιο Suzuki SUV αποκτά ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3” από το 2023;

Μικρές αναβαθμίσεις επιφυλάσσει η Suzuki για το οικογενειακό της SUV, μεταξύ των οποίων και μία νέα οθόνη infotainment.

  • -
  • -

Το Suzuki Across ανανεώνεται ελαφρώς, τόσο αισθητικά όσο και τεχνολογικά. Εκτός από το μεγάλο πλεονέκτημα της ταχύτερης φόρτισης, τα Across MY2023 θα αποκτήσουν και νέες μεγαλύτερες οθόνες τόσο σε ρόλο πίνακα οργάνων, αλλά και για το infotainment. Η πρώτη αποτελεί και την μεγαλύτερη αλλαγή, καθώς πάμε από μία οθόνη 7 ιντσών σε έναν πλήρως ψηφιακό πίνακα 12,3 ιντσών.

interior

Πρόκειται για μία κίνηση ματ της Suzuki εάν θέλει να παραμείνει ανταγωνιστική απέναντι στα υπόλοιπα μοντέλα της κατηγορίας. Παράλληλα, η οθόνη των 9 ιντσών που βρίσκαμε για το infotainment πλέον μεγαλώνει και φτάνει τις 10,5 ίντσες και απαλλάσσεται πλήρως από οποιοδήποτε φυσικό χειριστήριο, εκτός από τον περιστροφικό διακόπτη για την ένταση του ήχου.

interior

Φυσικά δυνατότητες όπως ασύρματη σύνδεση με Apple CarPlay είναι πλέον διαθέσιμες, αν και για σύνδεση με Android Auto απαιτείται ακόμη η χρήση καλωδίου. Επίσης διαθέσιμο είναι πλέον και ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης. Να θυμίσουμε πως στον εξοπλισμό υπάρχουν και στοιχεία όπως ζάντες αλουμινίου 19'', επιλογέας οδηγικού προφίλ, σύστημα Keyless Push Start, αυτόματος διζωνικός κλιματισμός με λειτουργία S-FLOW, κάμερα οπισθοπορίας, θερμαινόμενα καθίσματα εμπρός-πίσω, θερμαινόμενο τιμόνι με δερμάτινη επένδυση, αυτόματοι προβολείς Bi-LED και πολλά ακόμη.

back

Κάτω από το καπό συνεχίζει και βρίσκεται το υβριδικό 2,5άρι σύνολο των 306 συνδυαστικών ίππων, το οποίο χρησιμοποιεί δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν σε κάθε άξονα. Οι 185 ίπποι και τα 227 Nm ροπής είναι τιμές που ανήκουν στον θερμικό κινητήρα. Δίπλα του ο πρώτος ηλεκτροκινητήρας προσφέρει 182 ίππους και 270 Nm ροπή, ενώ αυτός του πίσω άξονα αφήνει αντιστοίχως τα νούμερα 54 και 121 να τον εκπροσωπήσουν. Ο μικρότερος κινητήρας στον πίσω άξονα, έχει τριπλό ρόλο. Φορτίζει τη μπαταρία των 18,1 kWh, υποβοηθά τον βασικό ηλεκτροκινητήρα ή κατανέμει τη ροπή στους πίσω τροχούς για την «ηλεκτρική» τετρακίνηση E-Four. Κι όλα γίνονται αυτόματα, μέσω του κιβωτίου E-CVT και της προηγμένης μονάδας AWD Integrated Management, που ελέγχει διαρκώς τη ροπή και την πέδηση σε κάθε τροχό για ιδανική πρόσφυση.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε την αναλυτική δοκιμη του.

front

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...