Kosmoride: Ηλεκτρικά ποδήλατα και e-Scooter με όφελος έως 4.300 €!

Σε τιμές που δεν έχει ξαναδεί η αγορά προσφέρει οποιουδήποτε e-Bike ή Silence e-Scooter στην Ελλάδα, η Kosmoride.

  • -
  • -

Η Kosmoride αλλάζει για μια ακόμη φορά τα δεδομένα στην αγορά των e-Bike και των e-Scooter και εκμηδενίζει με μία κίνηση την αναμονή για την επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2». Πλέον, ο πελάτης απολαμβάνει το όφελος της επιδότησης που φτάνει και τα 1.300 € - άμεσα τη στιγμή της αγοράς - οποιουδήποτε e-Bike ή Silence e-Scooter, τόσο στο e-shop, όσο και σε οποιοδήποτε φυσικό κατάστημα της εταιρείας.

kosmoride

Και επειδή Black Friday χωρίς δυνατές προσφορές θα ήταν απλά μια Παρασκευή όπως όλες οι άλλες, όλα τα e-Bike και τα Silence e-Scooter που διαθέτει η Kosmoride προσφέρονται σε μοναδικές τιμές, με επιπλέον όφελος έως 3.000 € και 869 € αντίστοιχα.

Μέχρι πότε διαρκεί η προσφορά

Το διπλό προνόμιο, το έχουν όλοι όσοι προβούν σε αγορά μέσα στο διάστημα της προωθητικής ενέργειας της Black Friday, που θα διαρκέσει έως και τις 30 Νοεμβρίου 2022.

Δείτε επίσης: Στην Ελλάδα το μικρό ηλεκτρικό πόλης της Silence με τελική 90 km/h

kosmoride

Υπενθυμίζεται ότι μέσω του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2», οι δικαιούχοι μπορούν να αποκτήσουν το καινούριο τους ηλεκτρικό όχημα από την Kosmoride, με έως και 40% επιστροφή της αξίας του, γεγονός που κάνει τη βιώσιμη μετακίνηση πιο προσιτή για όλους.

Πού διαθέτει καταστήματα η Kosmoride

Από το 2020, η Kosmoride έχει εισέλθει δυναμικά στην αγορά της Μικροκινητικότητας στην Ελλάδα, με καταστήματα σε Μαρούσι, Γλυφάδα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Λάρισα, και Πάτρα, διαθέτοντας τις κορυφαίες μάρκες e-Bike στον κόσμο, καθώς και τα μοναδικά Silence e-Scootes. Τα καταστήματα της Kosmoride περιμένουν το κοινό για να τα δει από κοντά και να ζήσει την εμπειρία ενός test ride.

kosmoride

Περισσότερες πληροφορίες για τις Black Friday προσφορές είναι διαθέσιμες στο νέο e-shop kosmoride.gr/black-friday και στη σελίδα της Silence kosmoride.gr/silence

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...