Τι αυτοκίνητα πήραν οι παίκτες της Bayern Μονάχου

Όλα προέρχονται από την ίδια εταιρεία, η οποία έχει μακροχρόνια σχέση με τη Bayern

  • -
  • -

Τριάντα υπάλληλοι της Audi οδήγησαν 15 αυτοκίνητα της γερμανικής εταιρείας από το Ingolstadt έως το Μόναχο και τα παρέδωσαν απευθείας στους ποδοσφαιριστές της Bayern Μονάχου. Τους εργαζόμενους της Audi υποδέχτηκαν και συνάντησαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της FC Bayern, Oliver Kahn και Andreas Jung. Αργότερα ο Giovane Élber τους ξενάγησε στο προπονητικό κέντρο των 80.000 τετραγωνικών μέτρων, δίνοντας τους μια γεύση από τα παρασκήνια των πρωταθλητών Γερμανίας.

Η Audi υποστηρίζει την FC Bayern Μονάχου από το 2002

Οι παίκτες και τα στελέχη της FC Bayern οδηγούν τώρα τα premium πλήρως ηλεκτρικά Audi RS e-tron GT, Audi Q4 e-tron και Audi e-tron Sportback ως εταιρικά αυτοκίνητα. Κατά την παράδοση των αυτοκινήτων παρουσιάστηκε και το πρωτότυπο Audi RS e-tron GΤ FC Bayern, το οποίο και διαθέτει έναν επετειακό χρωματισμό προς τιμή της συμπλήρωσης 20 ετών συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές. Το μπροστινό μέρος και η οροφή είναι ντυμένα με αυτό το  μοτίβο σα να φορούν μια «επετειακή φανέλα» της ομάδας, ενώ ιδιαίτερη πινελιά στο πίσω μέρος δίνει το έμβλημα της FC Bayern Μονάχου που φιλοξενείται εκεί. Κάθε χρονιά τιμάται ως κάτι ξεχωριστό και έχει την δική της ιδιαίτερη θέση σε ένα χρονοδιάγραμμα που είναι διαμορφωμένο σε στυλ διαμαντιού και έχει κόκκινη απόχρωση σε μαύρο φόντο. Η Audi υποστηρίζει την πιο επιτυχημένη ποδοσφαιρική ομάδα της Γερμανίας από το 2002, ενώ είναι μέτοχος της FC Bayern München AG από το 2011. Το 2021 η Audi ξεκίνησε να υποστηρίζει και τη γυναικεία ομάδα της FC Bayern.

Δείτε ακόμη: Mε Audi e-tron GT και Audi R8 V10 στην πίστα των Μεγάρων [video]

Μαζί στο δρόμο για το ηλεκτρικό μέλλον

Η Audi προανήγγειλε το ηλεκτρικό της μέλλον πριν από περίπου τέσσερα χρόνια με το Audi e-tron. Έκτοτε, η εταιρεία ακολουθεί με συνέπεια τον οδικό χάρτη του εξηλεκτρισμού και σήμερα διαθέτει ένα δυνατό χαρτοφυλάκιο με οκτώ ηλεκτρικά μοντέλα. Μέχρι το 2026 αυτά θα ξεπερνούν τα 20, ενώ ξεκινώντας από εκείνη τη χρονιά η Audi θα παρουσιάζει μόνο πλήρως ηλεκτρικά νέα μοντέλα στην παγκόσμια αγορά. Μαζί με την FC Bayern, η Audi αυξάνει την ευαισθητοποίηση γύρω από τη προοδευτικότητα της ηλεκτρικής κινητικότητας. Τον Σεπτέμβριο του 2020, η FC Bayern και η Audi ξεκίνησαν μαζί το ταξίδι προς τη βιώσιμη κινητικότητα. Έκτοτε, ο στόλος του συλλόγου είναι συνεχώς εξηλεκτρισμένος. Πολλά από τα στελέχη της ομάδας και του συλλόγου βρίσκονται πλέον στο δρόμο με αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Σε αυτό το στόλο προστίθεται και το ολοκαίνουργιο Audi Q8 e-tron, το οποίο παρουσιάστηκε επίσημα στις 9 Νοεμβρίου. Το νέο μοντέλο τοποθετείται στην κορυφή της γκάμας των ηλεκτρικών SUV και crossover της Audi και παραθέτει μια συνολικά βελτιστοποιημένη προσέγγιση και φιλοσοφία οδήγησης με βελτιωμένη αεροδυναμική, υψηλότερη απόδοση φόρτισης και αυξημένη χωρητικότητα μπαταρίας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...