Προσοχή στα τούνελ στην Κακιά Σκάλα: Κλείνουν κάποιες λωρίδες – Δείτε πότε και γιατί

Στις σήραγγες τις Κακιάς Σκάλας θα γίνει σε συγκεκριμένες ώρες προσωρινή και πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη μεσαία, τη δεξιά και τη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης.

  • -
  • -

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω διεξαγωγής Άσκησης Μεγάλης Κλίμακας θα πραγματοποιηθούν στις σήραγγες τις Κακιάς Σκάλας, στην περιοχή του Δήμου Μεγαρέων. Όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα γίνουν ως εξής:

Τρίτη (15 Νοεμβρίου 2022) κατά τις ώρες 19.00 έως 23.00:

  • Προσωρινή και πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη μεσαία, τη δεξιά και τη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.), στο τμήμα από τη χ/θ 50,200 έως τη χ/θ 52,200, ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.
  • Προσωρινή και πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη μεσαία, τη δεξιά και τη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.), στο τμήμα από τη χ/θ 53,600 έως τη χ/θ 50,600, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

tounel
Τρίτη (15 Νοεμβρίου 2022) κατά τις ώρες 23.00έως 06.00 της Τετάρτης (16/11):

  • Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από τη χ/θ 50,700 έως τη χ/θ 52,100 ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο (συμπεριλαμβανομένης της σήραγγας «ΑΙΘΡΑ»).
  • Καθορισμός του ρεύματος κυκλοφορίας προς την Αθήνα από τη χ/θ 50,700 έως τη χ/θ 52,100, ως διπλής κατεύθυνσης (ΑΜΦΙΔΡΟΜΗΣΗ).


Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία στην Κακιά Σκάλα

Η κυκλοφορία των οχημάτων προς Κόρινθο θα εξυπηρετείται από την αριστερή λωρίδα της κατεύθυνσης προς Αθήνα και η κυκλοφορία των οχημάτων προς Αθήνα θα εξυπηρετείται από την δεξιά λωρίδα αυτής. Στη μεσαία λωρίδα της κατεύθυνσης προς Αθήνα δεν θα πραγματοποιείται κυκλοφορία οχημάτων και θα λειτουργεί ως διαχωριστική λωρίδα των δυο κατευθύνσεων.

Διαβάστε επίσης: Γιατί τα τούνελ έχουν διαφορετικά χρώματα σε είσοδο και έξοδο

Παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις ανωτέρω οδούς κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...