Θες να μάθεις πώς γίνεται το service του αυτοκινήτου; Δες τα μαθήματα της Mercedes [video]

Μέσω μιας σειράς πρωτοποριακών βίντεο, η Mercedes-Benz παραδίδει μαθήματα για τη σωστή συντήρηση, την ασφάλεια και τη διατήρηση της αξίας του αυτοκινήτου.

  • -
  • -

Με κύριο μήνυμα της καμπάνιας: «Mercedes-Benz Service. ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ» η Mercedes-Benz δημιούργησε 6 ενημερωτικά και απολαυστικά videos, σε μορφή επεισοδίων με τα οποία απαντάει σε καίρια ερωτήματα των πελατών της κι όχι μόνο, γύρω από την πραγματική αξία του Εξουσιοδοτημένου Service.

Το πρωτότυπο αυτό concept καλύπτει 3 σημαντικές ενότητες για την καλή συντήρηση του αυτοκινήτου: Τακτικό Service, Πέδηση, Ελαστικά. Κάθε επεισόδιο που θα βγαίνει στον αέρα σε συγκεκριμένη ημερομηνία, έχει στόχο να αναβαθμίσει το επίπεδο των γνώσεων των πελατών της. Τα τρία πρώτα επεισόδια περιγράφουν με λεπτομέρεια όλη τη διαδικασία που ακολουθεί το Εξουσιοδοτημένο συνεργείο κατά τη διάρκεια του τακτικού service.

service

Τα επόμενα δύο, πείθουν με επιχειρήματα για τη σημασία της επιλογής των σωστών ελαστικών ενώ με το τελευταίο επεισόδιο γίνεται αντιληπτή η σπουδαιότητα της ορθής πέδησης, τα γερά φρένα με άλλα λόγια, το Α και το Ω για την ασφάλεια του οδηγού.

Η Mercedes σε μαθαίνει τη διαφορά των service

Ολοκληρώνοντας τον κύκλο των επεισοδίων ο πελάτης της Mercedes-Benz θα έχει κατανοήσει τη διαφορά μεταξύ Service A και Service B, θα έχει αντιληφθεί το όφελος των γνήσιων ανταλλακτικών και της άνεσης που προσφέρουν οι ψηφιακές υπηρεσίες της εταιρείας, θα έχει μάθει για τα MO ελαστικά (Mercedes Original) και θα έχει αναγνωρίσει την αξία της σωστής ανταπόκρισης των φρένων κατά την επιβράδυνση.

service

Δες εδώ περισσότερα για τα μαθήματα της Mercedes-Benz

Με αυτήν την πρωτοβουλία, η γερμανική φίρμα παραδίδει και μαθήματα κοινωνικής ευθύνης. Με έναν ελκυστικό τρόπο, εκπαιδεύει, όχι μόνο τους πελάτες της, αλλά όλους τους οδηγούς, για θέματα που αφορούν στην ασφάλεια στον δρόμο, τη σημασία της τακτικής συντήρησης και το σωστό προγραμματισμό του service.

Δείτε εδώ το 1ο επεισόδιο των μαθημάτων 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...