Εικόνες-Σοκ στην Κρήτη: Αυτοκίνητο χτυπά και απογειώνει πεζό! [video]

Ο άνθρωπος εκσφενδονίστηκε κυριολεκτικά. Έφερε τούμπα στον αέρα, αλλά ως εκ θαύματος κατάφερε να επιβιώσει. Το βίντεο από δρόμο της Κρήτης είναι συγκλονιστικό.

  • -
  • -

Τα πλάνα που κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης στο κέντρο του Ηρακλείου Κρήτης προκαλούν σοκ. Το αυτοκίνητο χτυπά τον πεζό, αυτός πετάγεται στον αέρα, κάνει μια περιστροφή και προσγειώνεται με ορμή στην άσφαλτο.

Καταστηματάρχες και κάτοικοι δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο άντρας έχει επιβιώσει από το ατύχημα. Κι όμως, ο άνθρωπος κατάφερε να γλυτώσει μόνο με κατάγματα. Ο ορθοπεδικός του ασθενούς που είδε το τρομακτικό βίντεο έμεινε εμβρόντητος καθώς, όπως αναφέρει, ο τραυματίας που είναι και κάτοικος της περιοχής, θα μπορούσε να είχε υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη.

kriti

Δείτε επίσης: Σε ποιες περιοχές της Ελλάδας συμβαίνουν τα περισσότερα τροχαία

Οι κάτοικοι, οργισμένοι αποκαλύπτουν ότι πρόκειται για το τρίτο ατύχημα τους τελευταίους μήνες στο ίδιο σημείο. Όπως τονίζουν, έχουν καταθέσει αίτημα για να υπάρξει διάβαση πεζών και προειδοποιούν ότι αν δεν υπάρξουν παρεμβάσεις και αστυνόμευση, ώστε οι οδηγοί να μην αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες, την επόμενη φορά ο τραυματισμός μπορεί να είναι θανάσιμος.

Πηγή: neakriti.gr

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...