Νέο app Skoda Connect Lite: Κάνει «έξυπνο» το 10+ ετών Skoda σου!

Με την νέα εφαρμογή της Skoda οι ιδιοκτήτες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με το αυτοκίνητο τους αλλά και τον τρόπο οδήγησης τους.

  • -
  • -

Με την εφαρμογή «ŠKODA Connect Lite» οι κάτοχοι των αυτοκινήτων Skoda παραγωγής 2008 - 2017 μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση, απευθείας στο smartphone τους, σε δεδομένα του οχήματός τους αλλά και σε πληροφορίες που αφορούν τους ιδίους. Τι θα «έλεγε» ενδεχομένως το αυτοκίνητό τους για το προσωπικό τους στυλ οδήγησης;

Τι πληροφορίες θα είναι διαθέσιμες μέσω της εφαρμογής της Skoda;

Η εφαρμογή «ŠKODA Connect Lite» ενημερώνει για όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζει ο ιδιοκτήτης του «συνδεδεμένου» αυτοκινήτου Skoda, όπως για παράδειγμα, τη στάθμη καυσίμου, τα διαστήματα service, τον αριθμό χιλιομέτρων, το κόστος καυσίμου ανά διαδρομή, τη θέση στάθμευσης του αυτοκινήτου του.

SKODA_Connect Lite_photo2

Τώρα ο οδηγός έχει στο smartphone του άμεση πληροφόρηση για το τι σημαίνουν οι προειδοποιητικές λυχνίες που εμφανίζονται στην οθόνη οργάνων του οχήματος αλλά και άμεση πρόσβαση στην 24ωρη γραμμή εξυπηρέτησης Skoda, 365 ημέρες το χρόνο! Επιπλέον, μπορεί να μάθει πώς να βελτιώσει το προσωπικό του στυλ οδήγησης, έτσι ώστε να εξοικονομήσει καύσιμο και συνεπώς να μειώσει το κόστος χρήσης του αυτοκινήτου.

Δείτε ακόμη: Ποιο είναι το μεγαλύτερο αυτοκίνητο που παίρνεις με 30.000 €;

Η εφαρμογή «ŠKODA Connect Lite», διαθέσιμη τόσο σε iOS όσο και σε Android, μετατρέπει το όχημα σε «συνδεδεμένο αυτοκίνητο» σε ελάχιστο χρόνο. Για τη σύνδεση της εφαρμογής με το αυτοκίνητο απαιτείται η τοποθέτηση της συσκευής Data Plug στη θύρα  διάγνωσης (On Board Diagnostics)  του οχήματος, η οποία πραγματοποιείται πολύ γρήγορα. Για το λόγο αυτό ο χρήστης - οδηγός μπορεί να επικοινωνήσει με τον Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Service της προτίμησής του για τη σχετική εγκατάσταση.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...