Καινούργια αυτοκίνητα κάτω από 20.000 € - Τι επιλογές έχω;

Με τις τιμές να αυξάνονται με τον μήνα, πάμε να δούμε τι οικογενειακά και SUV έχουν μείνει πλέον που να μην ξεπερνούν το φράγμα των 20.000 €.

  • -
  • -

Ξέρουμε πως όσοι από εσάς βρίσκεστε στην «δύσκολη» θέση του να ψάχνετε για νέο αυτοκίνητο, μάλλον έχετε καταλάβει πως έχουν αλλάξει αρκετά τα δεδομένα της αγοράς. Οι τιμές αυξάνονται σχεδόν με τον μήνα και μοντέλα που παλαιότερα θα κάλυπταν όλες σας τις ανάγκες και θα επέτρεπαν να κρατήσετε και μερικά χρήματα στην άκρη, πλέον αποτελούν επιστημονική φαντασία.

Εάν ψάξεις αρκετά όμως όλο και κάτι θα βρεις που να ταιριάζει στο γούστο σου και στα θέλω σου. Γι’ αυτό είπαμε να σας βγάλουμε από την δύσκολη θέση και να σας προτείνουμε 5 αυτοκίνητα -με το καθένα να καλύπτει μία διαφορετική κατηγορία αγοραστή- τα οποία έχουν ως κοινό παρονομαστή την αγοραστική αξία η οποία δεν ξεπερνά τις 20.000 €. Δείτε τα παρακάτω με αλφαβητική σειρά και αν πάλι δεν βρίσκεται αυτό που θέλετε, τότε πατήστε εδώ ώστε να δείτε όλες τις διαθέσιμες επιλογές με τιμή έως και 20.000 €.

Dacia Sandero – Το supermini διπλού καυσίμου

sandero

Προσπαθώντας να καλύψουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος του κοινού, δεν γινόταν να μην συμπεριλάβουμε ένα μοντέλο διπλού καυσίμου στην λίστα από την στιγμή που υπήρχαν πάνω από μία επιλογές. Θέλοντας να αυξήσουμε την αισιοδοξία σας επιλέξαμε το οικονομικότερο της παρέας και αυτό δεν είναι άλλο από το Dacia Sanderο με το μοτέρ των 1.000 κυβικών και 100 ίππων, το οποίο χρησιμοποιεί βενζίνη και υγραέριο (LPG). Με τιμές που ξεκινούν από τις 16.510 €, σίγουρα δεν θα σας αδειάσει τις τσέπες ούτε στην απόκτηση αλλά ούτε στο ταξίδι καθώς η συνδυαστική του αυτονομία ξεπερνά τα 1.000 km. Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτική όλες τις εκδόσεις.

Hyundai i10 – Το πλούσια εξοπλισμένο αυτοκίνητο πόλης

i10

Το εισαγωγικό μοντέλο στην γκάμα της Hyundai ίσως να είναι το αυτοκίνητο για εσάς μιας και προσφέρει εξαιρετική οδική συμπεριφορά, πλούσιο εξοπλισμό και αρκετούς χώρους παρά το μέγεθος του με τιμές που ξεκινούν από τις μόλις 14.090 €. Ακόμη και η κορυφαία σπορτίφ έκδοση της γκάμας, το N Line με τον 1.000άρη turbo των 100 ίππων κοστίζει μόλις 18.190 €. Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτική όλες τις εκδόσεις.

Suzuki Ignis – Το τετρακίνητο crossover

ignis

Όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται, κι όμως υπάρχει ακόμη και σήμερα ένα τετρακίνητο μοντέλο το οποίο κοστίζει κάτω από 20.000 €. Το Suzuki Ignis καταφέρνει και συνδυάζει την πρακτικότητα των compact διαστάσεων με τις off-road ικανότητες της τετρακίνησης, κοστίζοντας μόλις 16.680 €. Εάν μάλιστα δεν σας ενδιαφέρει η μετάδοση της κίνησης και στους τέσσερις τροχούς τότε μπορείτε να αποκτήσετε το Ignis με κόστος που ξεκινά από τις 15.080 €. Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτική όλες τις εκδόσεις.

Suzuki Vitara – To B-SUV με τα μηδενικά Τέλη Κυκλοφορίας

vitara

Πείτε την αλήθεια, τόση ώρα περιμένατε να δείτε και ένα μεγαλύτερο SUV. Σας έχουμε το ιδανικό. To Suzuki Vitara εκτός από εξαιρετικό all-rounder είναι και άκρως οικονομικό στην χρήση του. Αυτό οφείλεται τόσο στην χαμηλή κατανάλωση των 5,4 lt/100km που προσφέρει το άκρως αποδοτικό ήπια υβριδικό σύνολο των 129 ίππων, αλλά και στα μηδενικά Τέλη Κυκλοφορίας τα οποία είναι αποτέλεσμα των μόλις 121 gr/km CO2 που εκπέμπει. Η τιμή για όλα αυτά; 19.330 €! Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτική όλες τις εκδόσεις.

Toyota Corolla – Το αυτόματο οικογενειακό μικρομεσαίο

corolla

Το μεγαλύτερο μοντέλο της παρέας, είναι το Toyota Corolla. Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα μερικές επιλογές στο C segment που να μην ξεπερνούν τις 20.000 €, και το Corolla πιθανότατα είναι το πιο δημοφιλές εξ αυτών. Φέροντας την αξιοπιστία που συνοδεύει το βαρύ όνομα του κατασκευαστή του, το Corolla μπορεί να γίνει δικό σας ακόμη και με αυτόματο κιβώτιο με μόλις 19.470 . Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτική όλες τις εκδόσεις.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...